Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire egyformák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire egyformák a nők igényei a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedek és kérdezem, hogy milyen férfi vonz, már előre tudom mit fog mondani, szinte helyette sorolom..

Legyen határozott, férfias, magasabb nálam, tudja mit akarjon, dominánsabb stb stb, szinte minden nőtől ezt hallom.

2015. nov. 7. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Hát én azt, hogy domináns, sosem mondtam. :D Barátom nem sokkal magasabb nálam, kb. az orrom a száját éri. Tudja mit akar, de nehezen dönt. Férfias, mondjuk az igaz, de szerintem a legtöbb férfi férfias, szerencsére. Határozott, persze, mint bármelyik átlag emebr, ezek nem nagy elvárások. Persze sok tutyimutyi van, de a többség megfelel ezeknek a kritériumoknak. Én mindig azt mondtam, mielőtt megismertem volna, hogy legyen jóindulat/jószívű, értelmes, humoros, stramm, ilyenek. :D 20/N
2015. nov. 8. 03:16
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is korral nőttek az igények. Én mondjuk a külsőt nem nagyon néztem, de belsőre nagyon finnyás voltam. Elvégre azt kerestem akivel az életem akarom leélni, sose érdekelt a múltban se a futó kapcsolat, egyéjszakás. Hisz a pasik többsége bárkit megdugna aki nincs kórosan elhízva és korban passzol, szóval nem érdekelt az egész. Viszont akivel együtt leszek az úgyis megörekszik pocakos lesz koppaszodni kezd, de ha szeretem és olyan személyisége van amivel együtt lehet élni nem lesz kínszenvedés a nyugdíjas kor se.

Sokáig voltam egyedül és nem bánom. Nincs értelme olyannal próbálkozni akiről tudod, hogy nem lesz jó, csak szédíteni nem akartam senkit. Nekem megérte várni. A párom nem magas vagy izmos mintahogy az itt siránkozók minden nő ideálját rögzítik, még csak nem is gazdag, de olyan ember akit nem cserélnék le senkiért. A fenti tualajdonságok megvannak benne, de sokkal fontosabb együttélés szempontjából, hogy a szerelem mellett képes tisztelni, elismertni, és türelemmel kezelni a problémákat. Ezek nélkül nincs jó kapcsolat, házassag.

2015. nov. 8. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
A férfiak meg mindig azt mondják, hogy egy nő legyen kedves, gondoskodó, házias, formás mellekkel és fenékkel. Na és? Mindkét nemnek megvannak a preferenciái. Még szép, hogy olyan dolgokat várnak el, amit sok ellenkező nemű tud hozni. Vagyis bármit elvárhatnak az emberek, csak utána ne csodálkozzanak, ha nem üti meg senki a lécet és emiatt örök magányra lesznek ítélve.
2015. nov. 8. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem domináns pasi semmiféleképpen NEM kellene! ÉN vagyok a dominánsabb minden kapcsolatban. Szóval tök hül.yeség általánosítani!!
2015. nov. 8. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!