Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, van köztetek olyan, aki úgymond "felhagyott" a párkereséssel, és önszántából már nem is próbál ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt ennek a kiváltó oka? Mióta tart ez az időszak?
2015. nov. 7. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

41éves férfi vagyok,teljesen feladtam,semmi értelme!

Amúgy a korombeli nők már 25-30éves pasikkal randiznak ez most a menő!

2015. nov. 8. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

2003/2004 óta nem csajoztam, nincs rá igényem se, ha kanos vagyok megfizetem a szaktudást.

33F

2015. nov. 8. 11:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
off: kíváncsi leszek, hogy 10-15 év múlva milyen társadalmi következményei lesznek ennek a jelenségnek, hogy a korombeli 25-30 éves férfiak jelentős része nem talál magának párt, így családot sem alapít és gyereket sem vállal. ugyanakkor a prostituáltak száma exponenciálisan nő az országban. érdekes lesz!
2015. nov. 8. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
13: Az ami most a fejlett nyugaton is történik. Elöregszik a társadalom és nem lesz olyan ember szinte, aki dolgozzon.
2015. nov. 8. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Teljesen fölösleges lenne odamennem bárkihez is; egyszer csináltam ilyet, életem legkínosabb pillanatai közt tartom számon. Most diákmunkán vagyok, ott lenne egy lány, aki talán nem küldene el egyből, de mit beszéljek vele? Ő is ugyanolyan zárkózott, mint én, én pedig tudom, hogy egy ilyen emberrel nagyon nehéz megtalálni a közös hangot - és ha sikerülne is, akkor se érdekelném a kinézetem miatt.

Abban bízok, hogy ha majd tényleg buszsofőr leszek (a leendő diplomámmal úgyse érek el semmit), akkor majd esetleg változik valamit a helyzet, meg ott azért könnyebb is ismerkedni... a probléma az, hogy most 22 vagyok, legjobb esetben 24 éves koromban ülhetek buszba (mármint hogy a bal egybe), tehát minimum 2 évet kell várnom erre.

Viszont arra jó volt az elmúlt néhány év, hogy rájöjjek, milyen fölösleges dolog a "barátság" is. Egyik haverommal megfogadtuk, hogy ha valakinek bármikor is lenne barátnője, az segít a másiknak szerezni (bemutatja valakinek, vagy akármi). Nos, ő jóképű lévén szerzett is hónapokon belül egy lányt, onnantól kezdve én pedig le se voltam szarva. Ő vidáman kúrogatta az adott hölgyeményt pár hónappal ezelőttig (aztán érdekes módon azóta többet beszélünk, egyből jó vagyok neki), nekem pedig marad a depresszió és a black metal. Na jó, utóbbit nem bánom.

Jelenleg három lehetőségem van: egyik az említett lány megszólítása valahogyan (ami gyakorlatilag fizikai képtelenség), a másik a fiktív szerződés behajtása kolléga úron (ja, majd biztos), a harmadik pedig egy szakértő bevonása a tervbe (igen, prosti). Utóbbi azért problémás, mert nekem nem csak a szex kellene, de a semminél értelemszerűen több az is.

2015. nov. 8. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt konkrét próbálkozásom 2 éve ami nem jött össze. Elég sok időt, energiát és érzelmet feccöltem bele. Én konkrétan fel nem adtam, csak többedrendű dolognak érzem. Néha próbálkozok lányoknál, de csak egyszerű kezdeményezésekkel, hogy például szóba elegyedek vele ha valahol várakozunk, vagy buliban váltok néhány szót, ha úgy adódik. Esetleg később neten próbálok vele beszélni. Azt várnám, hogy esetleg ők is legalább ennyit tesznek a dologba és, ha ezt megkapnám elhívnám randizni vagy hasonló. De szinte semmilyen érdeklődést nem mutatnak, még akkor sem, ha én elkezdem az ismerkedést. Irántam egyik sem érdeklődik. Van amelyik vissza sem ír. Van aki visszaír, de, ha én nem tartom fenn a beszélgetést akkor meghal az egész kommunikáció. Írok neki vagy, ha találkozunk beszélgetek vele. De ez mindig az én igyekezetemből és érdeklődésemből adódik. Így nem érzem azt, hogy bármi komolyabbat is lépnem kellene. Én tudom magamról, hogy nem tudom felvenni a versenyt a nagydumás csajozós srácokkal akikért egyébként is odáig van a nők többsége.
2015. nov. 8. 23:56
 17/20 anonim ***** válasza:
39%

15: Gyakorlatilag a probléma gyökere benne van a hozzászólásodban. Amíg depressziós vagy, ne álmodj barátnőről. Még buszsofőrként sem.

Egyébként a depressziós ember gyakran a mentális kapacitásánál gyengébb munkakört fog betölteni, mivel nincs önbizalma... utalok ezzel a diplomás buszsofőr álmodra. Szóval még most érdemes lenne kezdeni vele valamit.

2015. nov. 9. 06:54
 18/20 GipszI ***** válasza:

Jelen szintén.

Nekem kb. augusztus óta tart, egyszerűen nem fér bele egy párkapcsolat az időmbe.

30F

2015. nov. 9. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:

OFFF

@17

Jaa, jaa, és akkor mit csináljak? A "menj közösségekbe" és a "ne búslakodj annyit" a közhiedelemmel ellentétben NEM segítség - egy asztmásnak se mondod azt, hogy "csak simán vegyél levegőt, nem nehéz az". A buszvezetéssel meg nem tudom, mi a gond. Eredetileg fordító lettem volna; na most egyetemen a nyelvoktatás szintje a semmi és a még nagyobb semmi közt van, ilyen tudással meg még ha be is kerülnék valami fordítóirodába vagy akárhova, akkor se állnám meg a helyemet. Ez nem szubjektív vélemény, hanem tény. Buszt viszont szívesen vezetnék, a minimum C kategóriával vezethető járművek gyakorlatilag az egyetlenek, amik igazán érdekelnek és amiket igazán szeretek (a csillagászaton és a nyelvészeten kívül, de azokról ugye már lekéstem).

2015. nov. 9. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Buszsofőrködéssel tényleg lehet csajozni. Mégha csúnya is vagy akk is. Jó most nem a nagymellű fullis csajokat, de egy átlagos vagy csúnyácska csahszikát simál el lehet csábítani.
2015. nov. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!