Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szoktak adni a nők esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak adni a nők esélyt olyan pasiknak akik nem jön be nekik? Ha nem akkor miért nem ugyanis a belső megszépit?

Figyelt kérdés
Pl van egy rendes pasi aki belül stimmel de nem az esete a nőnek. Ugyanis létezik olyan dolog hogy metszépul valaki a belső tulajdonságok miatt
2015. nov. 7. 12:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Van aki igen, van aki nem.

Én nem látom értelmét olyannal összejönni aki szexuálisan nem vonz. ( persze van akinek mindegy...)

25/F

2015. nov. 7. 13:07
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Neked annyi volt a gondod hogy rövid haja volt a lánynak. Tehát igen, ha csak a haja nem tetszik adok esélyt.
2015. nov. 7. 13:10
 13/27 Clark Kent.. ***** válasza:
37%

Rendes pasival nem foglalkoznak, azt felejtsd el.

Ha nem jössz be nekik, de megnyerő a stílusod és érdekes vagy, akkor szívesen lesznek a társaságodban.

2015. nov. 7. 13:12
 14/27 Sunshinedoll ***** válasza:
57%
Én rengeteg olyan pasival randiztam, akihez elsőre nem vonzódtam. A legtöbb esetben persze vagy más miatt nem jött össze, vagy nem is alakult ki idővel sem a vonzódás, de volt, akivel meg igen. Ha valaki szimpatikus, és úgy gondolom, élvezném a társaságát, akkor találkozok vele akkor is, ha első látásra nem robban le rólam a bugyi.
2015. nov. 7. 13:12
 15/27 A kérdező kommentje:
12. Dehogy csak annyi baromi fiús volt nem tudok vonzódni a fiús nőkhöz, nem az eseteim, ez olyan mint egy nőnek az alacsony nőies pasi. De mégis olyan varázslatos volt a belseje amivel levett a lábamról
2015. nov. 7. 13:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, és összejöttél azzal lánnyal? És meddig voltatok együtt?
2015. nov. 7. 13:16
 17/27 A kérdező kommentje:
16. Igen össze és két éves csodás kapcsolat volt
2015. nov. 7. 13:18
 18/27 Költőnő? ***** válasza:
53%

életem 3 legnagyobb szerelme barátságból alakult át. Nem onnan indultunk, h külső, hanem h értékek, emberség.

Azt nem tudom, mennyire jó pasik ők. Semmiképp nem mondanám annak a klasszikus jópasinak őket, aki után forognék az utcán. Mégis, ahogy alakultak az érzések, alakult a többi is.

2015. nov. 7. 13:19
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
Na most ha a belső sem szépít meg, és nem adnak esélyt, akkor nem lehetséges, hogy a belsőtökkel is gond van, nem csak a külsővel?
2015. nov. 7. 13:20
 20/27 anonim ***** válasza:
14%
én jártam olyan lányokkal akik nem voltak szép lányok se modell nők mert megfogott a személyiségük ... de a nőknél ez már nem menne mert csak a külsőt nézik
2015. nov. 7. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!