Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más alacsony férfi is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más alacsony férfi is így gondolkozik a társkereséssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Már eljutottam oda, hogy nem érdekel semmi csak a diplomám legyen meg (utána lesz jól fizető állásom, ami biztos imponáló lesz néhány nőnek) és ha valakinek kelleni fogok és jól is néz ki, azt elfogadom, de nem fogok felesleges szélmalomharcot vívni a nőkkel, nekem ettől fontosabb az életem. Egyébként is röhejesnek tartom, hogy egy jóképű férfinak szinte le kell vakarnia a jobbnál jobb nőket a hátáról, más meg hetente eljátssza a párkapcsolati kéregető szerepét.

2015. nov. 7. 00:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, leszámítva, hogy én pontosan tudom, hogy soha egyetlen nőnek se fogok kelleni a külsőm miatt.
2015. nov. 7. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
10-es te mits szívtál? 9-es vagyok vagyis az "előző" akinek szól a válaszod. De nagyon nem passzol. Biztos nekem szántad? Ha igen olvasd újra.
2015. nov. 7. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!