Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még ilyen lányok? 22/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen lányok? 22/f

Figyelt kérdés
Akik nem hívei az egy éjszakás kalandoknak, nem bulizósak, nem isznak és nem dohányoznak. Én ilyen vagyok és ezért hozzám hasonló lányt szeretnék találni :D
2015. nov. 6. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen vannak, miért ne lennének?
2015. nov. 6. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
vannak:) csak jo helyen kell keresned
2015. nov. 6. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Vannak, csak nagyon kevés, és mind foglalt.
2015. nov. 6. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan vannak. Bár szerintem az alkalmankénti alkohol nem gond.:D
2015. nov. 6. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Na, akkor én most iszom egy pohár bort. :D
2015. nov. 6. 17:00
 6/12 A kérdező kommentje:
hát alkalmanként nem gond, de azét ne feküdjön részegen a hányásában :D
2015. nov. 6. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok híve, ne vagyok bulizós, nem iszom, nem dohányzom. :) De hozzátartozik, hogy fél évente egyszer szívesen megyek barátnőkkel, vagy a krapekommal szórakozóhelyre, és néhanapján iszok bort, vagy hasonlót. :D

Foglalt vagyok, igen. :D

2015. nov. 6. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
20/N
2015. nov. 6. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nekem se jön össze az ismerkedés. Amikor mondom, hogy nem iszok alkoholt, nem dohányzok, nem járok ilyen zajos szórakozóhelyekre, úgy tekintenek rám az emberek, mint egy mutánsra. Még nekem kell magyarázkodnom, hogy miért nem rombolom magam. Nők is többször kérdőre vontak már. A fiatal korosztállyal nem igazán lehet mit kezdeni. 22F
2015. nov. 6. 17:47
 10/12 anonim ***** válasza:
"§/N vagyok, barátom is ilyen!!! És nekem ez tetszik!!! Sőt barátnőm panaszkodik, hogy nem talál olyan fiút aki nem iszik!!!
2015. nov. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!