Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasik nektek ilyen sikeretek van társkeresőn?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyának mondanak, azért mert szakállam bajszom van és el vagyok hízva, de én ezen nem akarok változtatni, szerintem így szép.
Viszont fizettem is egy népesebb társkeresőre és nem a legjobb nőkre, de nem is a legrondábbakra írtam rá, hanem az átlagosokra és 1 hónap alatt 30 elküldött levélből csak 4 válaszolt ebből 2-vel volt személyes randi, ebből csak egy akart volna összejönni velem, de élőben nem éreztem a kémiát. így nem.
Ez borzasztó arány.. :( 1 hónap alatt csak 1 lány lett volna.......
2015. nov. 6. 16:05
1/8 anonim válasza:
Nem, nekem egy lány se válaszol soha.
2/8 anonim válasza:
1 hónap alatt 1? :DDDD Ember, van akinek 5 hónap alatt se jön 1 db válasza sem, nem hogy randi legyen belőle.
3/8 anonim válasza:
nekem 6 év alatt jött össze 3. Szóval akkor mégse vagy olyan ronda.
4/8 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor még örülök is neki :) Mondjuk akkor lehet a dumám nyitólevelem a jó.
2015. nov. 6. 17:37
5/8 anonim válasza:
Tök mindegy, mit írsz a lányoknak, csak a külső számít nekik.
6/8 anonim válasza:
Egész életembe eddig 1 nővel sikerült összejönnöm egy rövidebb ideig. Szóval a te arányod sokkal jobb. 22F
7/8 anonim válasza:
Én 1 év alatt kb 10 lánnyal találkoztam társkeresőről és ezek közül nem sok volt aki élőben is jól nézett ki, közülük pedig mind elutasított.
Ez kevesebb mint havi 1 lány.
8/8 anonim válasza:
Ha kép van rólam feltöltve, akkor egy lány sem válaszol. Kép nélkül azért szoktak válaszolni, de csak addig tart a kommunikáció, amíg meg nem látják, mennyire ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!