Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejön a nőknek a Smuck Andor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a nőknek a Smuck Andor típusú pasik?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy nézek ki mind Smuck, úgy is becézgetnek, hogy Smucki, volt már elég csinos barátnőm, de most egy éve már nincs, sok haverom azt mondja, hogy ez vicces fej sok nőnek bejön, de nem vagyok benne biztos ezek után...
2015. nov. 6. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
nekem nemjon be
2015. nov. 6. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, más nők hogy vannak vele, nekem nem. Persze, vicces, van ilyen színész is, és a szerepében jó, de otthonra nem kéne.
2015. nov. 6. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Jesszus, megnéztem neten, hát nekem abszolút nem, és akkor szalonképesen fogalmazok, már bocsika :)
2015. nov. 6. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha meg még azonos nézeteket is vallassz Schmukkal, akkor pláne szörnyű a helyzet xD
2015. nov. 6. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Csak gugli képeket néztem meg róla, egyébként nem ismerem az embert.

Olyan 10-15 kiló mínusszal szóba jöhetne, toka nélkül még akár jóképű is lehetne. Így viszont ránézésre nem tetszik.

2015. nov. 6. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Bejön.

Biztos sok kinder pingui-t tudna nekem venni...*.*

12L

2015. nov. 6. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha annyi pénzed van mint neki, akkor igen.
2015. nov. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!