Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyurt pasik tényleg nem jönnek be a nőknek?
"Egyre többször hallom nőktől hogy csak kigyurt ne legyen"
Igen, mert léteznek értelmes nők is. :) Ha nem léteznének, akkor nem hallanád ezt.
So-so, van, akinek nem, van, akinek a mackós jön be.
Számomra vonzóbb, akin látom, hogy tesz önmagáért, mozog rendszeresen, mivel én is megteszem önmagamért.
Pl. Bud Spencer fiatalkorában szerintem kifejezetten jó pasi volt (egy kép: [link] - az ilyesmi testalkatot én most is vonzónak tartom, és jöhet az a kis testszőr is a mellkason), de miután abbahagyta a sportot, az étkezési szokásian meg nem változtatott, elhízott, jópofa, de ezzel a külsővel már nem tartom annyira vonzónak férfiként, ahogy a filmjeiben megismertem.
Pl. ez a kategória nekem nem tetszik: [link]
Hagyjad már ezt a baromságot, ez kb annyira állja meg a helyét, mint a nem kell a jóképű...
Rizsa.
Bemásolom egy másik kérdéshez írt válaszomat:
Ha alacsony vagy és olyan kis zömöken izmos, kis dücskő alkatú, az nem szép, és nem is szimpatikus. Nekem csak akkor tetszik az izom, ha egy nyúlánk pasin van szép egyenletesen, arányosan elosztva, sehol nem eltúlozva. Akkor a legszebb, ha természetes hatású. Ha már ilyen felfújt gumis hatású, az röhejes. Egy kis zömök testen az izom nem természetes. A sportoló srácok izmai tetszenek,a gyúrósoké nem.
" Egy kis zömök testen az izom nem természetes." - Ezt olvasd már el újra! Hátha leesik, hogy mekkora állatság.
"A sportoló srácok izmai tetszenek,a gyúrósoké nem." - Ha nem szteroidozik egyik sem akkor nincs különbség, az izom az izom. Ja és a "gyúrás" is sport. Próbáld csinálni egy hónapig! -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!