Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le az emberek egy autistát?
Figyelt kérdés
Nem vagyok értelmi fogyatékos, csak enyhén autista, un. asperger szindrómás vagyok. Sokszor nem tudom különböző helyzetekben mit lehet csinálni, hogyan kell reagálni. Az emberekből valamiért nem váltok ki szimpátiát. Még párkapcsolatom sem volt egy fiúval sem.2015. nov. 5. 20:47
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!Az a helyzet,hogy az emberek többsége nem szereti a mást,mert viszolygást vállt ki belőlük.
Az egyik legjobb barátom enyhén autista(8 éve ismerjük egymást).Együtt jártunk gimnáziumba.Ott állandóan cseszegették és felkerült a fekete ne barátkozz vele listára.Valahol féltek tőle,mert "más".
Szerintem nem nézik le az autistákat,hanem inkább iszonyodnak tőlük,ezért kerülik a társaságukat.
Remélem hasznosnak bizonyult a válasz!
12/12 anonim válasza:
Szia.
Hasonló helyzetben vagyok mint te, küldtem neked egy üzenetet, remélem válaszolsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!