Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek le az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le az emberek egy autistát?

Figyelt kérdés
Nem vagyok értelmi fogyatékos, csak enyhén autista, un. asperger szindrómás vagyok. Sokszor nem tudom különböző helyzetekben mit lehet csinálni, hogyan kell reagálni. Az emberekből valamiért nem váltok ki szimpátiát. Még párkapcsolatom sem volt egy fiúval sem.
2015. nov. 5. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Papírod is van róla? Mert sokan interneten keresgélnek csak utána, és rögtön magukra mondják ezt. Nyilván nem vagy olyan szociális, mint egy átlag ember. Nincs ezzel semmi gond. Ahhoz, hogy hiteles véleményt lehessen alkotni a veled való kommunikációról, ismernem kéne téged.
2015. nov. 5. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokaknak aki beteg, az más világból való és nem tudják elfogadni. De egyébként ha ezen kívül tényleg nincs problémád, nem értem, miért nem érdeklődnek utánad. Ezt tényleg nem kell fogyatékként kezelni...

24/F

2015. nov. 5. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem, ennek ellenére nem vagyok bunkó, hogy ilyen az állapotom, de velem meg valamiért még is van úgy hogy az emberek bunkón viselkednek velem.
2015. nov. 5. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lennék, milyen ember vagy.

2015. nov. 5. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb barátom autista. Lassan tíz éve ismerjük egymást; rendkívül tisztelem, mint embert. Szóval... nem minden neurotipikus ember olyan.

24/F

2015. nov. 5. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Már megint te?
2015. nov. 5. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:

@ 6. válaszoló

Tessék?

(5. válaszoló)

2015. nov. 5. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
2015. nov. 5. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezzel élek, gyerekkoromban (tízévesen) kaptam diagnózist a Vadaskert kórházban.

Magam is szembesültem már ezzel a problémával, itt a történetem:

Az átlag emberek alkotta iskolai közösségben folyamatosan (órákon is!) megjegyzéseket tettek rám ("hülye", "nyomorék" és társai), és szándékosan felhergeltek (ugratásokkal). Minden nap kimerülve mentem haza ezek miatt. 1-2 tantárgyat leszámítva mindből bukásra álltam.

Szerencsére még időben sikerült átkerülnöm egy olyan iskolába, ahová különböző sérült emberek és épek is járnak, DE emellett egy érettségit adó gimnázium. Ez maga volt a megváltás, mert ott alig hergeltek engem fel.

Végül jeles tanuló lettem, rendszeresen kaptam ösztöndíjat félévente az iskolától, és négyes lett az érettségi átlagom.

Még nem tanultam tovább, jövőre -ha minden jól megy- megyek! :) (természettudományi vagy egészségügyi karra)

Személy szerint már lemondtam arról, hogy szerető, neurotipikus vagy nálam jobban funkcionáló barátom legyen. Úgy vettem észre, hogy felszínesek, telhetetlenek, önzőek és hazudnak a saját érdekükben. (A kivétel nagyon ritka, de szerencsére ismerek.) *Objektív vélemény!*

Kérdező! Csak ajánlani tudom neked a sorstárs közösségeket! Hidd el, ott nem fogsz kilógni.

Az ismeretlenekkel pedig nem érdemes foglalkoznod.

Üdvözöllek

egy sorstársad

Utóirat: Hány éves vagy? Melyik megyében laksz?

(Azért kérdezem, mert ha Pest megyei vagy budapesti vagy, akkor tudok ajánlani neked helyeket - iskolát, sortárs klubot, munkaközvetítőt.)

2015. nov. 5. 23:30
 10/12 anonim válasza:
33%
Olyan nincs hogy nő létére valaki ne tudjon magának társat szerezni. Biztos vagy már százan bepróbálkoztak csak egy sem felelt meg az igényeidnek és elhajtottad őket melegebb éghajlatra vagy a klasszikus legyünk csak barátok szöveggel dobtad őket és itt építed az egódat hogy nem létezik igazi férfi ember manapság. :)
2015. nov. 5. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!