Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki annyit várjon el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki annyit várjon el, amennyit nyújtani tud?

Figyelt kérdés

Nagyon rühellem az ilyen megmondó embereket akik ezzel a szöveggel jönnek. Mondok egy példát van egy srác, aki nem szeret gyúrni, de szeretne egy számára csinos szép lányt magának, most ő miért ne várhatná el és miért lenne ennyire felszínes? Nem is beszélve arról, hogy több ilyen pár van még fordított esetben is.

Párkapcsolat lényege a szeretet, vonzalom és a boldogság nem az, hogy tök mindegy kivel vagyok együtt csak legyen valaki. Miért lenne jó egy korlátot építeni magunknak, mikor tökre szabadon is keresgélhetünk, nem is beszélve ez sokkalta pozitívabb megközelítés.

Ezeket üzenem az ilyen negatív beszűkült világnézetű embereknek amiket leírtam és jobb lenne, ha senkit se húznátok le lelkileg, mert ez az önbizalmukra is káros és ettől csak megutáljátok magatokat.

2015. nov. 5. 15:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Pedig én ezt tapasztalom. Magas vagyok, viszonylag sportos, arcra is teljesen oké, mégsem találok senkit.

És nem egy ronda csajt ismerek, aki falja a pasikat.

2015. nov. 6. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!