Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki annyit várjon el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki annyit várjon el, amennyit nyújtani tud?

Figyelt kérdés

Nagyon rühellem az ilyen megmondó embereket akik ezzel a szöveggel jönnek. Mondok egy példát van egy srác, aki nem szeret gyúrni, de szeretne egy számára csinos szép lányt magának, most ő miért ne várhatná el és miért lenne ennyire felszínes? Nem is beszélve arról, hogy több ilyen pár van még fordított esetben is.

Párkapcsolat lényege a szeretet, vonzalom és a boldogság nem az, hogy tök mindegy kivel vagyok együtt csak legyen valaki. Miért lenne jó egy korlátot építeni magunknak, mikor tökre szabadon is keresgélhetünk, nem is beszélve ez sokkalta pozitívabb megközelítés.

Ezeket üzenem az ilyen negatív beszűkült világnézetű embereknek amiket leírtam és jobb lenne, ha senkit se húznátok le lelkileg, mert ez az önbizalmukra is káros és ettől csak megutáljátok magatokat.

2015. nov. 5. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Én magam miatt sem jönnék össze egy fullos pasival, mert folyton attól rettegnék, hogy mikor csal meg egy bombázóval...
2015. nov. 5. 16:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Az a baj,sokszor nincs sem idő, sem esély arra, hogy bizonyítsuk, hogy tudjuk azt nyújtani,amit a másik. Na ebből van a probléma többnyire...
2015. nov. 5. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Igazad van, ha két ember egymásra talál, és szereti egymást minden lényegtelen, az igazi szerelem nem az elvárásokról szól.

De manapság, fôleg nálunk, fiataloknál nem így mûködik. A szociális kultúra a béka sęgge alatt van, itt már nem a szerelem a meghatározó tényezô. Az emberek nagy része már kapcsolatfüggô, pont emiatt, mert rengetegen igazi szerelmet keresnek, szeretetre vágynak de nem kapják meg. Ilyenkor jönnek a kompromisszumok, inkább összejövök azzal, akivel tudok, akinél van esélyem, hátha rátalálok a szerelemre benne.

Egyébként még így sem szabad annyit elvárni, amennyit te tudsz nyújtani, mármint ha fiú/férfi vagy. Nem vagyok se nôgyûlölô, se megkeseredett hímsoviniszta barom, de az azért tény, hogy a csajok sokkal többet várnak el, mint a srácok, és sokkal válogatósabbak is, mert megtehetik. Persze szívük joga, de meglepô némelyik mit meg nem enged magának, ez tapasztalat, sok lányhaverommal is beszélgettem, ôk is elimerik ezt.

Itt vagyok pl én. Magas vagyok, sportos, jól öltözöm, egyáltalán nem vagyok ronda, nem vagyok se bunkó, se beképzelt paraszt, próbálok kedves lenni az emberekkel, de így sincs barátnôm.

18f

2015. nov. 5. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Bárki elvárhat bármit, de a kereslet-kínálat határozza meg, hogy kinek milyen esélyei vannak ezeket az elvárásokat kielégíteni. Egy 21 éves, csinos, igényes, intelligens lányra hatalmas a kereslet, egy 43 éves, három gyerekét egyedül nevelő, elhízott nőre szinte 0. Egy 35 éves, jó állással és egzisztenciával rendelkező, sportos férfira szintén nagy a kereslet, míg egy 20 éves, mekiben hamburgert sütögető, pattanásos, 40 kilós fiúra nagyon kicsi.

Akire nagy a kereslet, az széles körből válogathat, és ebben a körben valószínűleg lesznek, akik megfelelnek a magasabb elvárásainak is. Akikre nem nagyon van kereslet, azok vagy beérik azzal, akit mégis érdekelnek, akármilyen legyen is az (és valószínű nem a preferenciáiknak megfelelő), vagy egyedül vannak.

Ezért igyekeznek az emberek a saját értéküket minél feljebb tornászni. Ezért sminkelnek és vesznek jó cuccokat a csajok, ezért gyúrnak és igyekeznek sok pénzt keresni a pasik. Ez így működik. Persze alacsonyabb keresletű ember is idővel és sok energiával találhat az elvárásainak megfelelő partnert, ha szerencséje van, de sokkal jobbak az esélyei hosszútávon, ha inkább a saját értékét nyomja feljebb.

2015. nov. 5. 19:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Aki nem előnyös külsőre (visszajelzések, önkritika), de csinos/kigyúrt, stb párt szeretne, hát akarja nyugodtan. Senki nem tiltja meg. Semmi értelme olyannal lenni kapcsolatban, aki nem tetszik.

De tisztában kell lennie azzal is, hogy nehezebb dolga lesz, és ne hőbörögjön, vinnyogjon, ha a választott hölgyek/urak, nagyobb arányban utasítják vissza.

Én is számomra helyes, nekem tetsző párt akartam, igen, válogatós vagyok, vállalom, és tudtam, hogy nehéz dolgom lesz a saját külsőm miatt (csúnya, nem előnyös stb), de nem adtam lejjebb az igényeimet, mert nem láttam értelmét. Sikerült is a dolog. De ehhez az is hozzátartozik, hogy tisztában voltam vele, lehet hogy sosem sikerül, és egyedül maradok. Nem nyávogtam, amikor visszautasítottak, és nem is kezdtem szidni az adott férfit emiatt. Inkább lettem volna egyedül, mint olyannal akire nem szívesen nézek rá, akivel nem szívesen bújok ágyba...

Akik szép/helyes párt akarnak, szívük joga, de tanulják meg tiszteletben tartani a másik akaratát is, ha ebből a közeledésből ő nem kér.

Ilyen esetben nem vinnyogni, r.i.b.a.n.c.o.z.n.i, szemét mocsok pasi és hasonló jelzőket használni, hanem elfogadni és tovább keresni kell.

2015. nov. 5. 19:43
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, te tuti nô vagy. Te ha randa is vagy, simán találsz magadnak valakit, de ha férfiként lennél ronda eláshatnád magad, szóval nem vagy olyan bölcs, mint ahogy gondolod.
2015. nov. 5. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Mint írtam találtam párt. De amúgy nem tök mindegy hogy férfi vagy nő az aki ronda? Miért lennének a csúnya nők előnyben? Ezt magyarázd meg kérlek, kíváncsi vagyok milyen kifogással jössz.

Szerintem nem lényeg, hogy ilyen esetben férfiról, vagy nőről van szó. Ugyanúgy nehéz, ha a előnytelen a külső.

2015. nov. 6. 18:06
 18/21 anonim ***** válasza:

A férjem pl ilyen olyan rondának mondja magát, mesélte, hogy gúnyolták is a külseje miatt, még tinikorában, barátnője sem volt előttem, se szex, se csók, semmi. Nekem nyilván tetszik, szerintem helyes pasi, különben nem lennék vele. De ha olyan jó pasinak számítana (a többség szerint) akkor lett volna már valakije előttem, viszont nem volt.

Mégis nekem nőként tartott első próbálkozástól számítva 5 évig, hogy számomra helyes, hozzám passzoló párt találjak, aki minden szempontból hozzám való, neki meg első próbálkozástól számítva 2 hétig.

Szóval hogy is van az, hogy szerinted a ronda nőknek könnyebb?

2015. nov. 6. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, de te szereztél tapasztalatokat, átéltél dolgokat, kipróbáltál egyet s mást, addig a férjed (vagy akárki, aki hasonló helyzetben van, mint akkor volt ô) magányos volt, és szenvedett.

Az embernek szüksége van szerelemre (kegalábbis a többségnek), de csókra is, ölelésre is, szeretkezésre is. Ez így egészséges, aki boldogtalan, hiányt szenved valamiben, az nem egészséges, és kifejezetten szar érzés.

2015. nov. 6. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:
A tapasztalat még nem jelenti azt, hogy egy ronda nő előnyösebb helyzetben van társkeresésben, mint egy ronda férfi.
2015. nov. 6. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!