Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ellentétek vonzzák egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek vonzzák egymást elv alapján sikerülhet igénytelen emberként igényes nővel összejönnöm?

Figyelt kérdés
Nem érdekes a külsőm nem adok magamra ez nekem nem fontos viszont talán mert Az ellentétek Vonzzák egymást ezért igényes nőre vágyok
2015. nov. 5. 12:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem sikerülhet, mivel ilyen elv nem létezik, csak kitalálták, mert jól hangzik.
2015. nov. 5. 12:23
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
#11 láttál már mágneseket?
2015. nov. 5. 12:24
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Az igényességre ez már nem vonatkozik.Úgyhogy ha igényes nőt akarsz,te is adj magadra,mert ha össze is jön veled,hamarosan repülsz.Mondom nőként.
2015. nov. 5. 12:24
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Tartós, jól működő kapcsolat csak összeegyeztethető, egymással nem kibékíthetetlen ellentétek esetén működik ilyen elven, sőt, azokra igazából szükség is van, mert a túlzott egyformaság unalomba is fulladhat. De a kibékíthetetlen ellentétek még ha eleinte érdekesek is a másikban, idővel megmérgezik a kapcsolatot.

Tudod, van egy másik elv is, a vonzás törvénye, aminél meg pont azt mondják, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Viszont figyeld a kifejezést, HASONLÓ, nem ellentét, de nem is ugyanolyan. A hasonló azt jelenti, hogy nagyjából egyformák, de nem minden tekintetben, tehát van, amiben mások, de ezek kiegészítik, segítik egymást az ugyanolyanok mellett, és ezáltal valami jobb minőség jön létre.

Pl. a kulcs és a zár, hasonló az anyaguk, a céljuk, felhasználási területük ugyanaz, más a formájuk (a zár egy része inverze a kulcs egy részének), de a kettő együtt kell, hogy be tudd zárni a lakásodat, míg nem vagy otthon, hogy illetéktelenek ne jussanak be olyan könnyen.

2015. nov. 5. 12:29
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
# 12 Időpont ma 12:24 - Rossz példa, két mágnesnek is van hasonló tulajdonsága, pl. ugyanaz az anyaguk, ebben nem ellentéteik egymásnak. :-) Ha ez az elv tökéletesen működne, akkor a mágnes vonzaná a fakanalat is. Láttál te már olyat? :-)
2015. nov. 5. 12:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ellentétek nem vonzzák egymást. Azok taszítják. Hasonló a hasonlót vonzza!!
2015. nov. 5. 12:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy igényes nő a partnerválasztásban is igényes, nem fog összejönni egy igénytelennel, mert akkor magát degradálná le.
2015. nov. 5. 12:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Vajna Timikét nem tekintem igényes nőnek, ha valaki ezzel a példával hozakodna elő... :-)
2015. nov. 5. 12:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az igényes nő jelzőben benne van, hogy igényes. Tehát nem mindegy neki, kivel áll össze. Nem lenen egyszerűbb, ha változtatnál a hozzáállásodon? Fürdeni, fogat mosni, hajat mosni, tiszta ruhát venni és ezzel a környezetedet megtisztelni mért olyan problémás? De ahogy látom először leginkább agyban kéne fejlődnöd, ha ennyire nem érted ezt az ellentétel vonzzák egymást dolgot.
2015. nov. 5. 12:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez ostobaság, hogy az ellentétek vonzzák egymást, én mindig a hasonlósághoz vonzódtam. Abban az esetben vonzó az ellentét, ha egymást kiegészítve valami új érték születik. Pl. a párom dinamikusabb, én higgadtabb vagyok, és így ketten együtt alkotunk egy ideális egységet. Na meg ugye neki farka van, nekem vaginám, ez is egy ideális egység. De a te igénytelenséged nem képvisel olyan értéket, amihez ha a másik hozzáadja a magáét, abból valami jobb dolog lesz.
2015. nov. 5. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!