Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül szerezni társat? Kinek miért nem sikerül?
Mert ez nem teljesítményterület.
És sokat számít, hogy a családban, ahonnan jössz, megtanultad-e, hogyan kell ezt. Aki nem, annak át kell rágnia magát előbb rengeteg igaztalan szülői tanításon, meggyőződésen, ami megakadályoz ebben.
"rengeteget veszekednek, ki nem állhatják egymást , és csak azért vannak még mindig együtt mert a válást nem tartják vallásos dolognak"
:D:D:D:D XDXD
Tudom, hogy OFF dolog, de érdekelne, hogy mindezeket mennyire tartják vallásos dolognak.:)
Társat nem "szerezni" szokás, ez olyan, mint hogyha a tulajdonodnak tekintenéd. Nem szeretem ezt a kifejezést erre vonatkozólag.
Miért nincs társam? Mert alakulgat valami, valakivel, akivel semleges közegből ismerjük egymást néhány éve, és hozzá szeretnék közelebb kerülni.
Volt már korábban párkapcsolatom, de egy évnél tovább egyik sem működött. Így néhány évre hanyagoltam ezt a témát. Rendbe kellett tennem magam és a körülményeimet. Ehhez idő kellett, addig másra koncentráltam, nem társkeresésre (igaz, nyaggattak vele).
Nekem azért nincs és nem is volt, mivel akik tetszettek azoknak vagy volt már valakijük, vagy én nem érdekeltem őket. Ennyi. Nem vagyok magas és nincs jó beszélőkém, nem tudok poénokat durrogtatni percenként, hogy lehengereljem a másik nemet.
ez valószínűleg már nem fog változni.
30/F
Nekem a külsőmmel vannak gondjaim, sose maradt meg mellettem pasi sokáig, ha össze is jöttem valakivel. Én magam tehetek azért, hogy másképp nézzek ki, de az arcom csúnyaságán ez nem segít.
Illetve nem akartam hogy azért szeressenek mert jó a testem. Így is sikerült olyan társat találnom, akinek tetszem, szeret, és nem akar megváltoztatni, csak tovább tartott rálelni mint egy átlagos nőnek. A döntést, hogy változtatok magamon, pedig én magam hoztam meg, a saját érdekemben, nem azért, hogy pasit fogjak.
Miért nem sikerül?
Nincs önbizalmam. Szerintem nem nézek ki jól, mert arányaiban a fejem nagy a testemhez képest, az orrom pedig a fejemhez. Van rajtam egy kis plusz súly. Kicsinylem a farkam.
De voltak olyanok, akikkel párkapcsolatba kezdhettem volna, de mégse tettem, mert van egy lány, akit még mindig szeretek és nem tudok elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!