Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem lehet majd olyan lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lehet majd olyan lány a barátnőm, amilyenek bejönnek?

Figyelt kérdés
Nekem a jó öltözködési, jó stílusérzékkel bíró, csinos lányok jönnek be, én is odafigyelek a saját öltözködésemre, és nekem ez egy csajban is fontos. Mégis csak olyanok vesznek észre, akik teljesen a szürke egér kategória. Az igényesebb lányokat miért nem érdekelhetem?
2015. nov. 4. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Vagy túl nagyok a te elvárásaid, vagy nem vagy reális magaddal szemben és te magad nem ütöd meg az igazán igényes lányok szintjét. :)
2015. nov. 4. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Mert igényesek. :-))
2015. nov. 4. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
De erről beszélek, én eléggé adok az öltözködésemre. Egyébként nem kell, hogy nagyon szép legyen, de hogy igényes legyen, az igen. Ez lenne túl nagy elvárás?
2015. nov. 4. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
A fejed szép? xddd
2015. nov. 4. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem csak az öltözködés számít nekik.
2015. nov. 4. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mit értesz azon, hogy adsz az öltözködésedre?
2015. nov. 4. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:

lehet h ők is szeretnének olyan ruhákat, csak nincs önbizalmuk pédájú :B

am meg beszélgetés közben ez kideríthető h közös-e az ízlésetek akk is ha kívülről ezt nem is gondolnád.

2015. nov. 4. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
De lehet, csak legyél türelemmel.
2015. nov. 4. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg egy "szürke egeret" szeretnék, és akiknek tetszem, mind vagy extrém, vagy buta... na ehhez mit szólsz? :)

Egyébként az ilyen lányok sokszor felszínesek, és az élet más területén annyira nem igényesek, mint a külsejükre. Tehát sokszor veszem észre azt, hogy amíg a "jó öltözködési, jó stílusérzékkel bíró" hölgy egy OKJ-s disznópásztor képzésen rohad (jobb esetben még fizet is érte), addig az általam kedvelt szürke egér mondjuk valami értelmes szakmán, vagy egyetemen van, és hiába nem adnak a diplomához észt, azért utóbbiakkal értelmesebben is lehet ismerkedni, ahogy észrevettem :) Bár ez is kissé felszínes, mert külső alapján általánosítottam de a többségre eddig igaz volt.

Próbálkozz, csak találsz majd olyat, akinek te is tetszel! :)

21/F

2015. nov. 4. 21:47
 10/10 Költőnő? ***** válasza:
73%
nőnél mi számít igényes öltözetnek?
2015. nov. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!