Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresőket ajánlotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresőket ajánlotok és miért pont azt?

Figyelt kérdés

Alapvetően ami fontos lenne, hogy ne legyen sok inaktív felhasználó és üres se legyen. Előfizetni úgyis szeretnék, szóval az ingyen levél stb. nem igazán érdekes.

Emellett nem hátrány, ha több az értelmes társkereső.

2015. nov. 4. 15:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan így van, de azt hittem, hogy létezik olyan oldal ahol a többihez viszonyítva ritkábban fordul elő lyukvadász. Meg értetlen ember :)
2015. nov. 4. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor bármelyik társkeresőn egy nap alatt bepasizhatsz. Persze csak ha nem selejtezed ki a férfiak 99%-át kép alapján.
2015. nov. 4. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
ELITtárs, mert maga az oldal ugyan nem tetszett, de szerintem a neve és reklámja alapján lehet normálisakat találni :D nekem sikerült, sőt ő tökéletes:) fél éve vagyunk együtt, előtte 3 évig nem találtam olyat, akivel el tudtam volna képzelni az életem 22L
2015. nov. 5. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!