Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma hogy még nem volt barátom? 27/L
Figyelt kérdés
Egyszeruen csak még nem találtam meg az igazit ezért miért szólogat be mindenki????????2015. nov. 2. 17:15
1/18 anonim válasza:
Mert hülyék! Ne foglalkozz velük!!
F
2/18 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátnőm 29 évesen, mert nem találtam még olyan lányt, aki el tudná fogadni azt, amennyire alacsony és ocsmány vagyok.
3/18 anonim válasza:
De szeretnél valakit,keresgélsz azért?
Te magad nem vagy türelmetlen?
4/18 anonim válasza:
Hát azért 27 éves korodra már csak-csak illett volna valami kalandfélét összeszedni azért. Abban a korban vagy, amikor még nem vagy elkésve, de már szorít az idő valamelyest. Személyiségbeli problémát sejtek a dolog mögött. Nincs az az Isten, hogy nem kerültél iskola, munkahely, szórakozás által olyan közegbe, ahol legalább az esélye meg lett volna annak, hogy kiakalíts egy párkapcsolatot, vagy szexkapcsolatot.
5/18 A kérdező kommentje:
nem szexkapcsolatot akarok
2015. nov. 2. 18:22
6/18 anonim válasza:
Aszexuális vagy vagy valami ilyesmi? Máskülönben tényleg megértem, hogy aggódnak érted, vagy furának tartják. Ez nagyon nem természetes, nem egészséges egy bizonyos kor után.
Amúgy, ha azt képzeled, hogy a mai világban te elsőre meg fogod találni az igazit, akkor naiv vagy.
Persze van akivel megtörténik, de ez iszonyúan ritka.
7/18 anonim válasza:
Mert ahhoz hogy megtaláld az igazit, össze kellett volna jönni fiúkkal, férfiakkal hogy legyen viszonyítási alapod meg tapasztalatod. Ugye te se gondolod komolyan hogy pont a mai világban, nulla párkapcsolati tapasztalattal egyszer csak majd besétál az igazi az ajtódon, hogy itt vagyok jöttem. Én 29F vagyok, és én is 27 éves voltam mikor találkoztam az igazival (lassan felségül veszem), de előtte volt annyi barátnőm, meg szexkapcsolatom, hogy nehéz lenne összeszámolni. És amikor az igazit kerestem nekem se kellett volna olyan nő, akinek semmi tapasztalata nincs se szexuális, se párkopcsolati téren.
8/18 anonim válasza:
Mert az agyaddal van a probléma! Igazit keresni?? Álmodsz királylány?? kb. 14 éves korod óta kellene készülni az igazira! Az első 3-4 évben csak óvatosan, puhatolózva ismerkedni gyerek módjára, aztán egyre komolyabb kapcsolatokon keresztül felismerni/megtapasztalni/megtanulni hogyan lehet kölcsönösen boldogságot nyújtani egymásnak. Egyből nem fog összejönni. De még ha össze is jönne, nem fogod tudni megtartani! Ez hótziher!
9/18 anonim válasza:
Ajjajjj azért meg ne pukkadjatok már itt néhányan mert ő máskét éli az életét mint ti. Annyi szexkapcsolatod volt hogy meg sem tudod számolni? Hogy oda ne rohanjak, na ettől marhára értékesebb vagy mint bárki más a világonm tényleg. Amúgy meg senki nem mondta, hogy burokban élt. Valószínűleg tudja jól mit akar, csak még nem találta meg. Meg legyetek már ennyire okosok. Majd pont ti döntitek el, hogy ő kit tart meg, meg kivel éli le az életét. Olyan ember meg aki az alapján választ társat, hogy annak hány pasi volt már meg az egy hulladék, örülni kell, hogy nem vele hoz össze a sors. :) Lehet fujjogni
10/18 anonim válasza:
Mennyi agymosott 21. századi ember van itt? Mi az hogy kellett volna? Mi az hogy 14 éves kortól???? Mik ezek szabályok? Miért, mert egy magatokfajta ezt mondja, mert ha nem így van CIKI?? Hát itt fejben inkább nálatok vannak gondok nem a kérdezőnél. És ha nem akarta senkivel, akkor is kellett volna, mert hát milyen már az ha nem? Vagy ezt mégis hogy? Szmorú, hogy idáig süllyedtünk, hogy ez már már elvi kérédéssé vált, mint valmai betegséget szégyelni kell, és még meg is bélyegeznétek őt ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!