Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Tudom ismétlődő a kérdés de egyedi a helyzetem.

Most jöttem vissza külföldről ahol elég jól kerestem és most van pénzem hogy régi családi házamban megéljek életem végéig szerényen de mégis nélkülözés nélkül.

Évi 600000 ft jut kajára ha ennyi a rezsi. És nyugdíjat is kapok 26 éves férfi vagyok.

Hogy ismerkedjek úgy hogy ha azt akarom hogy szegény majdnem hajléktalannak higgyenek. Van egy városszéli komfort nélküli tanyám ami 1 szobakonyhás tetőtér nélkül évi 500ft-os rezsivel. Ez a történet. Ja és közmunkás vagyok már jelentkeztem is közmunkára.

Azért kell hogy mert nem olyan feleséget akarok aki a pénzre hajt hanem olyant aki a szellemi értékeket tartja előnyben.

Hogy bonyolítsam a történetet és hol keressek hogy elérjem a célom. Egy garasos szép lány.

Ilyen lány hova jár?

2015. nov. 2. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Énekel Fenyő Mikit a kiszemelt hölgynek! Instant siker > so much punci... ;)
2015. nov. 2. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul:

[link]

Ha nem tudsz, akkor szólj és lefordítom neked a cikk lényegi mondanivalóját, hogy hol találhatsz ilyen lányokat, amiket keresel.

2015. nov. 2. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem egyszerűbb elmondani? -_- ok.
2015. nov. 2. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem érvényes a MAgyarországi mentalitásra. Itt más a társadalom így inkább egy magyar által írt angol szöveget keresnék. :) De gondoltam valakinek van személyes megtapasztalása. Na mind1 megoldom magamtól.
2015. nov. 2. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Én sem vagyok egy nagy liberális, international, nyugatos ember. De attól még tudok angolul jól és tudom hogy pl nyugaton sok dologban sokkal rosszabb a helyzet, mint Magyarországon.

2. Eléggé nemzeti, nacionalista vagyok, de attól még pont hogy pl társkeresési, szexuális dolgokban nyugati szerzőktől már több tíz órányit olvastam, mert ahogy írtam nyugaton még rosszabb a helyzet.

3. Ami nyugaton íródott dolog, az ide miért nem köthető?

4. A NYUGATI ÍRÓ KELET-EURÓPÁBAN ÉL. Képzeld el, hogy férfiak tízezrei (angolok, amerikaik stb.) jönnek lakni tartósan kelet-európába, mert már elviselhetetlen számukra az ottani (liberális, nyugati, stb.) élet. Ezt a cikket is amit linkeltem egy ilyen férfi írta.

2015. nov. 2. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval ha lusta voltál/nem tudtad/buta előítéletek miatt nem volt kedved elolvasni, amit linkeltem, íme.

Helyek, ahol normálisabb nőkkel ismerkedhetsz az átlagnál:

-vallásos találkozókon, vallásos helyeken (pl templom)

-egyetemi kampuszokon, főépületekben

-meetup.com (ezt nem ismerem)

-helyi eseményeken, pl koncertek, fesztiválok, bálok a városban, ahol laksz

-közösségi sporteseményeken

-táncestélyeken, táncházakban, táncórákon

-az edzőteremben, konditeremben

-kávézókban

2015. nov. 2. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Lehet igazad van viszont utóbbi válaszoddal elégedett vagyok. Alkalmazom. Köszönöm.
2015. nov. 2. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Értem én,hogy el akarod titkolni a vagyonodat,de miért tanyasinak akarod mutatni magadat?

Egy garasos szép lány = nem pénzéhes szép lány?

2015. nov. 2. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!