Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak soha vissza a lányok nekem? (26)
Figyelt kérdés
Bezzeg az utcán és tömegközlekedésen, ahol kifejezetten gyenge vagyok megbámulnak és ritkán még rám is mosolyogtak.2015. nov. 1. 07:40
2/10 anonim válasza:
Lehet a neten is megbámulják a profilképedet, mert annyira ....
Addig örülj míg nincs bnőd, csak a gond van velük!
3/10 A kérdező kommentje:
Hát például itt se.
2015. nov. 1. 07:54
4/10 A kérdező kommentje:
Nyugi csak ismerkedni szeretnék nem barátnőt és jó lenne már nem szűznek lenni.
2015. nov. 1. 08:00
5/10 anonim válasza:
Mert viszonylag jól nézel ki, de nem annyira, mint egy görög isten. Társkeresőn utóbbi jelenti azt a szintet, ahol választ remélhetsz a lányoktól.
6/10 anonim válasza:
"Bezzeg az utcán és tömegközlekedésen, ahol kifejezetten gyenge vagyok megbámulnak és ritkán még rám is mosolyogtak."
Igen, egy gyenge p..cs vagy. Miért nem mész oda a csajokhoz és szólítod le őket, akik rád mosolyognak az utcán?
Ha meg zavar a szüzességed, akkor egy buliban, egy egy éjszakáson simán el tudnád veszíteni, vagy máshogyan is.
7/10 anonim válasza:
Ha látod az utcán a reakciókat, mégis miért nem ott próbálkozol? Feltételezem, ha megemberelnéd magad, nagyobb sikered lenne, és máris nem kellene nyavalyogni.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen egy kicsit önbizalom hiányos vagyok odamenni valakihez, de nem adom fel, hogy majd sikerülhet.Bennem olyan a vér, hogy mindig kitartok, nem azt nézem, hogy cserébe ti mit adtok.
2015. nov. 1. 11:39
9/10 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy szedd össze magad, és menj oda személyesen, ha ezt látod. Csak elindulni nehéz, de ha nem akarsz örökké siránkozni, ne hagyatkozz csak a netre.
10/10 anonim válasza:
Hol nem írnak vissza?
Ismeretlenül írsz nekik vagy ismerősöknek?
Mit írsz?
(Ezek mind fontos kérdések a megválaszoláshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!