Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadhatom el a külsőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadhatom el a külsőmet, ha tudom, hogy az áll a boldogságom útjában?

Figyelt kérdés
Ha jó pasi lehetnék, akkor lehetne nekem is olyan barátnőm, akihez vonzódom, aki tényleg tetszik, és nem azért vagyok vele, mert jobbat nem tudok szerezni. De mivel nem vagyok az, szinte teljesen elérhetetlen nekem minden olyan nő, akihez vonzódnék.
2015. okt. 31. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

" mindjárt nem fog érdekelni, hogy néz ki."

azért ha eleve taszít vagy nem vált ki belőled semmit az holt ügy.

2015. okt. 31. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
A fiú, akiről beszéltem, eleinte nem váltott ki belőlem semmit, sőt, kifejezetten csúnyának találtam. Aztán megismertem közelebbről. :)
2015. okt. 31. 23:01
 13/15 anonim válasza:
69%

Állj a tükör elé, és nézz végig magadon egy kívülálló szemével, és keresd meg, mit tartasz szépnek, kellemesnek a megjelenésedben. Tedd fel a kérdést, hogy ha most valaki rád nézne az utcáról, mit gondolna rólad a kisugárzásod alapján. Felszabadult, vagy görcsös? Vidám, vagy komolyabb természetű? Laza, őrült, vagy karót nyelt stílusa lehet?

A szép külső egyáltalán nem minden. Rengeteg múlik a kisugárzáson és a személyiségen is. Szépnek lenni minden hülye tud, jófej srácból viszont elég kevés van. Találd meg a saját értékeidet (mert vannak ilyenek!!!), gondold át, miben vagy jó, legyenek elérendő, és elérhető céljaid, és ami a legfontosabb: ne támassz elvárásokat, mert úgy sem teljesülnek be. Abból hozd ki a legtöbbet, amid van. Közhely, de igaz. (17/l)

2015. okt. 31. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Én kétszet négy srácot kergettem szét. Mind a kétszer hason kúsztam és népdalokat fütyültem közben.
2015. nov. 1. 02:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Próbáld másban megtalálni a boldogságot. Én is azt próbálom csinálni, mert tudom, hogy amiért alacsony és ocsmány vagyok, soha de soha nem lesz olyan lány, aki legalább randira eljönne velem. EZ van, olyan ronda vagyok, hogy csak hányingert tudok kiváltani bármilyen lányból. Kisugárzás meg magabiztosság meg semmit sem ér, ha valaki legalább megközelítőleg olyan rusnya, mint én.
2015. nov. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!