Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy kerüljenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy kerüljenek a környezetembe jó csajok?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem, hogy biztos azért nincs soha barátnőm, mert ronda vagyok, vagy valami baj van velem, aztán rájöttem, hogy honnan lenne, amikor kb. egyáltalán nem ismerek csajokat? Az a baj, hogy már nem vagyok egyetemista, és a munkám is egyedül végzendő dolog, sehol nem kerülök kapcsolatba csinos nőkkel.

Mit csináljak, hova járjak, milyen tevékenységet végezzek, hogy szép nőkkel kerülhessek kapcsolatba?

2015. okt. 30. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
utcán látsz egy nem rohanó szép nőt, szólítsd le.. annak nincsenek jó nők a közelébe aki semmit nem tesz az ügyért, vagy csak nézi őket
2015. okt. 30. 15:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Abból szinte sosem lesz semmi. Pár perc csevegés, telszámcsere, aztán sosem találkozunk utána. Nem elég annyi idő ahhoz, hogy eléggé felkeltsem az érdeklődésüket.
2015. okt. 30. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:

telszámcsere, sosem találkoztok? :D:D

felhívni próbáltad már? :D

2015. okt. 30. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Mik az elvarasaid?
2015. okt. 30. 16:44
 5/10 A kérdező kommentje:

26. Külsőre, hogy legyen ápolt, igényes, vékony vagy átlagos alkatú, és legyen jó az öltözködése.

Személyiségre, hogy legyen legalább átlagosan intelligens, egyébként meg kiderül, hogy jövünk ki.

2015. okt. 30. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Es Te milyen vagy?

Lehet nem felelsz meg az o igenyeiknek.

2015. okt. 30. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálsz meg a neten ismerkedni? Tudod, randivonal és társai. Nekem bejött! :-) 28F
2015. okt. 30. 17:16
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os, lehet, de ez akkor derülne ki, ha ismernék párat :)
2015. okt. 30. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj neten (itt, tarskereson, forumokon...), eloben (utcan, barokban, koncerten...). Csak lesz olyan akivel kolcsonos a szimpatia.
2015. okt. 30. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt már tudjuk, hogy milyet szeretnél, de milyen vagy te? (:
2015. okt. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!