Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél csinosabb egy nő annál fontosabb neki a párja külseje?
Szerintem nem lehet ebből ilyen egyértelmű párhuzamot levonni.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha valakin (férfin vagy nőn) azt látod, hogy sok pénzt és energiát költ a megjelenésére, akkor valószínűleg a párjától is hasonló elhivatottságot vár el a kérdésben- ami jó, mert már eleve a kezdetektől fogva azonos értékrendről árulkodik.
Hülyeség...
A gondolkodásmód nem külsőtől függ. Tapasztalatból mondom.
szerintem van benne valami
én speciel képtelen voltam összejönni egy sráccal akinek vattapamacs szerű fülszőre van, hiába néz ki jól maga a srác és nem is hülye...
bnőimnél meg a szemölcs veri ki a biztosítékot :D
Szerintem igen.
Egy szép külsejű nőnek "joga van" egy jóképű, jó testű pasihoz.
Hülye hasonlat -> Ha telik Mercedesre, minek vegyek Suzukit?
Egyébként nem vagyok jó pasi, szal nem magas lóról osztom az észt. Nekem is bejönnek a szép csajok, én viszont nekik nem, de ezért okolom őket.
nem értem az ilyeneket, ezen lehet változtatni, nem? és a fülszőr pont egy olyan kérdés, ami nem is nehéz, csak fel kéne hívni rá a figyelmet. én például még nem is néztem/láttam, hogy van-e fülszőröm... most meg elkezdtem aggódni
ON: Azért ez nem teljesen így megy, de biztosan van egy olyan réteg a csinos hölgyek körében akiknek fontos a külső
Én úgy vettem észre, hogy egy bizonyos szintig igen, aztán ellenkezőleg. Tehát:
A nagyon hétköznapi, átlagoska lányoknak általában nagyon csekélyek a külsővel kapcsolatos elvárásaik. Aztán minél csinosabb, igényesebb öltözködésű, szexibb, stb, annál magasabban van a léc, egészen addig, amíg el nem érünk a kimondottan gyönyörű nőkig, akiknél valamiért mintha sokkal kisebb szerepet játszana a kinézet.
Az átlag csinos csajszikat általában helyes pasival látni, de a 9+osakat sokszor nagyon átlagos vagy akár kifejezetten előnytelen külsejű emberekkel.
Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, de a tippem az, hogy a legszebb nőknek van akkora önbizalma, olyan erős önértékelése, hogy nem érzi szükségét, hogy valami fullos pasi adja meg a státusát. Ugyanígy egyébként sokszor látni nagyon jó pasikat kevésbé csinos csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!