Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az arc, vagy a test a fontosabb?
Az arc, szerintem ez egyértelmű!
A testen lehet "bármikor" változtatni sporttal, edzéssel, de ha az arca nem tetszik egyáltalán, akkor azzal nem lehet mit csinálni.
Pl nekem legutóbb is, nem egy srácnak a teste keltette fel a figyelmem, hanem az arca. Szerintem nagyon nagyon jól néz ki, a legjobb barátnőm egyet ért velem, de pl tesóm szerint egyáltalán nem néz ki jól, na a lényeg az, hogy van egy kis pocakja, de nem érdekel egyáltalán. Egyszerűen ő maga vonz, az arca, a szemei, a mosolya, elolvadok tőle, és szexuálisan is elepedek érte.
Szóval szerintem ilyen szempontból a test a kevésbé fontos.
Számomra az arc jóval fontosabb.
Nem mondom, hogy a test nem fontos, de egy magával ragadó és vonzó arc mindent visz.
Bizony,bizony.Kiderül mindig az igazság,aki nem született férfiként helyesnek,jó genetikával,az bizony eláshatja magát...
És ez a kérdés is pont bizonyítja,hogy az arc a lényeg,tehát hogy milyen genetikád van...
Nos ennyit erről.
24/F
?
nem azt szoktatok hangoztatni, hogy a lanynak sem a teste szamit, hanem hogy az az arc bajos-e, kedves-e szamodra? Ez ellentmond ennek.
Ha már személy szerint engem kérdezel, nekem egy lány külsejét illetôen nincs sok elvárásom: ne legyen dagadt, és ne legyen csúnya. Aki már normális testalkattal rendelkezik, azoknak a nagy része bejön, nem fontos a szép arc, elég az átlagos (lányok kb 40-50%-a).
De sajnos a lányoknál ez nem így van, csak a nagyon jó pasikkal állnak szóba szal b.a.szhatom, hogy én se nézek ki rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!