Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az arc, vagy a test a fontosabb?
A test fontosabb
De most komolyan ki látott egy NBA-s kosarast aki harcra kuka lett volna
Miért kell lepontozni azt, aki szerint az arc a fontos?
Mindenkinek más az ízlése, ezt miért nem lehet felfogni? Leírtam a saját példámat, hogy én elolvadok a sráctól, tesóm szerint viszont egyáltalán nem néz ki jól.
Ennyire nem lehet felfogni, hogy a lányoknak más a véleménye? Meg nem ugyanazt jelenti mindenkinél a helyes/jóképű?
13-as.
Pontosan az a baja sok férfinak manapság,hogy a nők a férfiak felső 5%-át tartják helyesnek/jóképűnek,és a többi meg le van ejtve finoman szólva.
Szóval pont az a baj,hogy egyáltalán nem minden nőnek más,hanem vannak olyan karakterek az arcon,amik meghatározóak,és ez csak egy bizonyos genetikai adottságból származik...
De meg lehet nézni,csak nézz körbe,akik helyesnek születtek,azok közül mindig ugrálnak a nők,de a többi férfi meg csak szenved,mert egy nőnek sem elég jó,mivel nem helyesnek született..Hidd el,úgy mindenkinek sokkal jobb lenne és könnyebb lenne,ha mindenki helyesnek születne,mert akkor legalább lenne esélye a nőknél,de így nincsen.És ezáltal kb. az összes nő a férfiak felső max. 10%-ával van elfoglalva,mert ők a helyesnek születettek,a többi meg senkit nem érdekel igazából.
Pontosan ezért nem igaz az,hogy minden nőnek más ez a dolog,mert baromira nem.
Ezért van annyi férfitársam,köztük én is gondban,mert csak egy bizonyos adottság az,ami megfelelő a nőknek,és ennyi....
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!