Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg csak a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg csak a belső számít?

Figyelt kérdés

Itt folyton azt hangoztatják, hogy szinte a legfontosabb dolog számukra a férfiak belső értéke.

Akkor miért látni azt, hogy a jóképűekre csorgatnák a nyálukat? Miért nézik nagy izgatottsággal a hulladék sorozataikat, csillogó szemekkel amikor megjelenik benne valami jóképű pasi? Miért a jóképű srácok képeit likeolják 100-an? Miért van/volt már szinte az összes jóképű srácnak kapcsolata? Ha valaki jóképű akkor már a belő értékei is ugyan olyan jók és ezért vannak velük?

2015. okt. 29. 23:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó hozzászóló! Az elvárásokat nagyban alakítja, hogy mit lát a tv-ben, hiszen hasonlóan jó partyt akar majd magának. Idővel észrevétlenül alakul át az értékrendje és az elvárásai, így végül saját magának tulajdonítja és nem a médiának.
2015. okt. 29. 23:38
 22/38 anonim ***** válasza:
* utolsó előtti ...
2015. okt. 29. 23:39
 23/38 anonim ***** válasza:
87%

#19 vagyok, és mondjuk hogy átalakítja az ízlést, de akkor már ne korlátozzuk csak a női nemre ezt. Csak a nőket befolyásolja szerinted a média?

A másik meg, hogy ez a "minden nő a bunkó pénzes pasit akarja" egy olyan hazugság, amivel az itt lakók szeretik áltatni magukat és egymást. De hiába magyarázom ezt, ha ez már szinte beleégett az agyukba.

2015. okt. 29. 23:45
 24/38 A kérdező kommentje:
Itt nem arról volt szó, hogy a férfiak nem csorgatják a nyálukat valami filmes ribäncra. Elég, ha egy lakatos műhely naptárjait megnézed, még ott is nők vannak. Csak, ha nekem egy nő azt mondja, hogy nem kell a férfiaknak akkor én nem azt gondolom, hogy azért, mert bunkó a férfiakkal, hanem azt, hogy biztos kövér vagy hasonló. De itt, ha egy srác azt mondja, hogy nem kell a nőknek, általában azt kapja, hogy azért, mert nem jól viszonyulsz hozzájuk. Természetesen a jóképű férfiaktól nem látok itt kérdést amire az a válasz, hogy nem jól viszonyulsz a nőkhöz.
2015. okt. 29. 23:48
 25/38 A kérdező kommentje:
Bár teljesen felesleges ezt itt firtatnom. A Beckham hasonmásoknak mindig olyan nőjük lesz amilyet akarnak, sokan mások meg lehetnek akármilyen kedvesek. Az én kérdésemtől igazából nem sok minden fog változni.
2015. okt. 29. 23:55
 26/38 anonim ***** válasza:
88%
Szöveg alapján nem lehet tudni, ki jóképű és ki nem, bárki állíthat bármit. Olyan kérdések is vannak itt, hogy a jóképű férfi miért nem talál párt, és hidd el neki is a személyiségével lehet gond. Egyébként nem egy csúnyább srácot ismerek csinos, egyszerű barátnővel és kövér lányokat jófej, átlagos külsejű pasival. Sokszor nem a külsőségen múlik az egész, de azért azt sem mondanám, hogy csak a belső dolgokon. Mindenkinél más-más arány az "ideál".
2015. okt. 29. 23:56
 27/38 anonim ***** válasza:
6%
26 bizonyíték? írni bármit lehet...
2015. okt. 29. 23:57
 28/38 anonim ***** válasza:
88%
Hogy bizonyítsam neked, ha nem akarok személyiségi jogokat megsérteni? De kicsit sétálgass egy városban és nézz körül, talán te is észreveszel ilyen párokat.
2015. okt. 30. 00:00
 29/38 anonim ***** válasza:
6%
érdekes én sehol nem látok ilyeneket pedig sok felé megfordulok..
2015. okt. 30. 00:03
 30/38 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, lehet látnál, ha kinyitnád a szemed. De végül is biztos neked van igazad, soha egy lány nem jött még össze olyan csúnya sráccal, akinek nincsenek milliói meg magánreptere. Ha neked így könnyebb, nyugodtan hidd ezt, engem aztán nem zavar.

A privátodra válaszolva: nem szeretném kiadni az ismerőseimet a világhálón és nem is kérném senkitől, hogy a kedvemért ezt tegye..... Akkor már inkább ne higgy nekem, felteszem ha küldenék képet, abba is belekötnél.

Nem is érdemes veletek vitatkozni, mert más véleménye úgysem számít, ha nem ért veletek egyet.

2015. okt. 30. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!