Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a belső számít?
Figyelt kérdés
Itt folyton azt hangoztatják, hogy szinte a legfontosabb dolog számukra a férfiak belső értéke.
Akkor miért látni azt, hogy a jóképűekre csorgatnák a nyálukat? Miért nézik nagy izgatottsággal a hulladék sorozataikat, csillogó szemekkel amikor megjelenik benne valami jóképű pasi? Miért a jóképű srácok képeit likeolják 100-an? Miért van/volt már szinte az összes jóképű srácnak kapcsolata? Ha valaki jóképű akkor már a belő értékei is ugyan olyan jók és ezért vannak velük?
Senki nem mondott olyat, hogy csak a belső számít. A külső is fontos, de nem lehet százalékos arányban kifejezni, hogy milyen mértékben és bizonyos határokon belül mindenkinek más jön be.
2015. okt. 29. 23:16
12/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hibáztam ott amikor nem definiáltam, hogy a nők alatt kikre gondolok. Nem mindre gondoltam. Tudom, hogy vannak akiket az vesz le a lábukról, ha a férfi figyelmesen, segítőkészen stb. viszonyul hozzájuk. Inkább én a többségre gondolok.
2015. okt. 29. 23:20
13/38 anonim válasza:
Senki nem mondott olyat, hogy csak a belső számít... hány nő mondta már nekem hogy a belső értékek számítanak nekem nem a külső... annyi ezresem lenne már rég nem ide írnák....
2015. okt. 29. 23:22
14/38 A kérdező kommentje:
A kérdésben direkt úgy írtam, hogy "csak". (Azért, hogy rákattintsatok a kérdésre.) :D A kifejtés első mondatában ott van a "szinte a legfontosabb"!!!!!!!!!!
2015. okt. 29. 23:23
15/38 anonim válasza:
Inkább így fogalmaznék:60% belső,40% külső-ápoltság,testalkat-
2015. okt. 29. 23:29
16/38 A kérdező kommentje:
Tehát. Ha jobban számít a külső, mondjuk legyen ez jelképesen egy férfi értékelésének a 60%. Ha a nők többségének 50%-nál jobban számít a férfiban a külső mint a belső akkor ehhez képest a belső az ami kevesebbet ér. Ha egy nőnek a belő ér többet mint a külső, akkor rá mondhatjuk, hogy őt a belő értékek érdeklik jobban. De szerintem többségben vannak azok akiknek a külső jobban számít. Akkor miért a belő értékeket hangoztatják?
2015. okt. 29. 23:31
17/38 anonim válasza:
inkább így írd 100% külső 0% belső!
2015. okt. 29. 23:32
18/38 A kérdező kommentje:
100/0 azért mégis csak durva lenne. Nagyon helyes és pszichopata kényszerzubbonyban?
2015. okt. 29. 23:35
19/38 anonim válasza:
Hogy jönnek ide a színészek, sorozatszereplők? Azt ne mondjátok nekem hogy ha néztek egy filmet akkor nem a nagymellű műnőre fogjátok csorgatni a nyálatokat.
Az, hogy egy adott sztár tetszik, nem egyenlő azzal, hogy a való életben is csak vele járnék, sőt nem biztos, hogy egyáltalán járnék vele.
2015. okt. 29. 23:35
20/38 anonim válasza:
Ha megvan a jó külső, tök mindegy, hogy mekkora szеmét rоhadék a férfi, meg hogy hogyan babrált ki az előző nőivel, vagy másokkal mekkora gerinctelen szаralak, a nők akkor is vonzónak fogják találni, ha kiirt egy egész kontinenst. Általában kevésbé jó külsővel megáldott férfiaknál szoktak a csajok a hibákra utazni. Jó külsővel bármit megtehetsz a nőkkel, kedvedre ráncigálhatod, kihasználhatod, átverheted őket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!