Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogy érdemes társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogy érdemes társat keresni?

Figyelt kérdés

26F

Lehet ismétlődő sőt biztos de sajnos szükségét érzem az egyéni tanácsadásnak.

Sajnos ma volt egy esetem hogy találkoztam valakivel akit az interneten "twoo"-n ismertem meg 98%-os egyezés... és a hölgy pénzt kért és nem akart komoly kapcsolatot.

Sajnos olyan naív vagyok hogy ebbe a csapdába mindig bele esek. Létezik olyan hogy szerelem? Vagy ezt a pénz határozza meg? Mert azom nincs.

2015. okt. 28. 20:07
 1/5 WRC12 válasza:
figyelj.. szerintem interneten felejtsd el a társ keresést.. sose voltam hive.. ha rám hallgatsz akkor inkább eljársz buléizó helyekre vagy olyan helyre ahol sok ember van és megprobálsz ismerkedni.. személyesen sokkal jobb hidd el.. csak bátorság kell hozzá.. és nem a szerelemhez vagy a párkapcsolathoz nem pénz kell hanem az hogy jofej legyen valaki,vicces és kedves.. a pénz az egy plussz mellékes és jo dolog.. de csak mellékes! remélem tudtam segiteni
2015. okt. 28. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem buliban sem lehet ismerkedni, mármint, hogy abból komoly kapcsolat legyen, bár vannak kivételek.
2015. okt. 28. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen elveszett az ügy?
2015. okt. 28. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok helyen lehet ismerkedni.

Ne add fel!

Valakinek a társkeresőn találta meg a társát,

valaki a a cseten,valaki a fórumon,

valaki az iskolában valaki a könyvtárban!

Nem tudhatod hogy hol leled meg a párod...

Ne add fel,légy kitartó,fel a fejjel!

Igen létezik a szerelem,majd akkor tudod meg amikor nemis vágysz majd rá!

Sajnos nehéz találni hasonló embereket,

és így nehéz megtalálni a társunkat...

Minden jót,sok sikert,szerencsét kívánok!

2015. okt. 29. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem fog menni el vagyok keseredve.
2015. okt. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!