Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik, ha egy nő erősen sminkel?
Mert a smink kiemeli, ami szép, és elfedi, ami nem.
Amugy a ráncokért a genetika és az életmód felelős, nem a smink.
Alapvetően nem jó szerintem HA sok! Ez még speciel jó! :)
Viszont ha ilyen és esetleg többféle színt választ nekem az sose tetszett...esetleg merészebb színek...barátnőm csinált ilyet....DE a fekete így jóó okéés! :) Milakunis
Ez így teljesen rendben van. Napi szinten így sminkelek. Mi ezen a sok? Alapozó+szemkihúzó+spirál. 5 per. Az egész. A szabály szemöldök meg alap. Sok sminket nem 5 perc összehozni. A pasik nem sminkelnek. Sokuk meg se tudja mondani, hogy miből és mennyi van rajtunk. De ha ügyes vagy még azt se, hogy van. ;) Egy embernek kell megfelelned és az TE saját magad vagy. Engem érdekel a párom véleménye, de ahogy én nem ütöm bele az orrom, hogy mit csinál a hajával vagy bármi mással, ő se foglalkozzon a női dolgokkal, hisz végtére is nem nő. :)
A smink nem elfed, hanem felszínre hoz. Persze egy jól elrontott sminktől nincs is rosszabb. Mértékletesség és egyensúly. Csak addig szabad sminkelni, míg természetességet tükröz, magadat kapod vissza, ha belenézel a tükörbe, nem egy idegent. Szerintem. :)
Látszik, hogy itt mennyi embernek fogalma sincs a sminkről.
1, A megfelelő smink önmagában nem okoz bőrproblémát, pattanást, ráncot. Ha nem mosod le éjszakára, pattanást, csúnya bőrt igen, ráncot továbbra sem.
2, Ez a smink hol lenne már "túl sok"? :D Egy kis alapozó, pirosító, nude rúzs, tusvonal és spirál. Sehol egy kontúrozás, highlighter, szemhéjpúder, hivalkodó színű rúzs. Teljesen hétköznapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!