Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk nektek tetszik ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek tetszik ha a lány sminkel?

Figyelt kérdés

mármint persze jóbban néz ki de most vagyok 14 és majdnem mindenki sminkel az osztályomban. jobb lenne ha énis elkezdeném?

nem szokták eltúlozni vagy ilyesmi csak nem tudom hogy az bejön e vagy szép e ha már sminkelünk.

lányok véleményére is kíváncsi vagyok

előreis köszi

2014. jan. 19. 14:56
 1/9 WheneverYouWant ***** válasza:
A lényeg hogy ne vidd túlzásba...
2014. jan. 19. 14:57
 2/9 Mr. Truth ***** válasza:
7%
az kell nekik tényleg... sminkelj nyugodtan legalább 20 év mulva ugy fogsz kinézni mint öreganyád... sok idióta pi**a -.-"
2014. jan. 19. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

sminkben minden csaj szebb,de inkább arra törekedj,hogy minél kevesebb sminkell legyél szebb mint a többi

a szemedre lehet egy kicsit meg a szádra

ha ragyás az arcod akkor azokat meg tüntesd el smink nélkül

2014. jan. 19. 14:59
 4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló nem vetted volna észre azért kérdeztem meg hogy senki ne tartson pi..nak
2014. jan. 19. 14:59
 5/9 Mr. Truth ***** válasza:
Kedves kérdező ha nem vetted volna észre többes számban írtam és nem utaltam arra hogy rád gondolnék :)
2014. jan. 19. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem tetszik és még sose gondoltam egy lányról aki sminkel h p..csa. szerintem igényesség meg persze jól is néz ki.

de csak akkor néz ki jól ha a lány tud sminkelni. sokan életükben először 18 évesen sminkelnek és úgy néznek ki mint egy bohóc. persze valakinek nincs ízlése vagy tehetsége nemtom, de gondolom gyakorlat is kell. szóval ha atöbbiek sminkelnek te miért ne tennéd, így előnyt adsz csak nekik...

18/F

2014. jan. 19. 15:05
 7/9 Mr. Truth ***** válasza:
19%

ma 15:05

Gondolj már bele, hogy a smink mennyire tönkrevágja az ember arcát

Meg én valahogy az őszinteség hive vagyok, és mikor elémperdül egy lány fél kiló vakolattal az arcán... nem tudom... engem ez nem hoz tüzbe.

2014. jan. 19. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj ha jobban érzed magad sminkben akkor fessed magad, de ha iskolába jársz még akkor érdemes egy határon belül maradni, mert a tanárok nem biztos hogy jó szemmel nézik ha a festék túlzásba lett véve. A smink nélküliséggel sincs semmi baj. 14 évesen még a lányok bőre általában tiszta így általában felesleges sminkelni a hétköznapokban. De ha nagyon szeretnéd elég egy kis szolid smink. Nem kell túlzásba vinni. Én 14 évesen nem festettem magam. Nem is éreztem rá késztetést, de akkor még másabb világ volt. Most már szeretek sminkben lenni emberek között. Magabiztosabbnak érzem magam tőle.

Remélem tudtam segíteni valamicskét.

2014. jan. 19. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

15:12

én meg pont azt hallottam egy témában jártas lánytól hogy a jó minőségű sminkszer épp hogy jót tesz az arcnak. védi az uv fénytől meg mittomén. ez a BB krém. persze én nem értek hozzá, de leginkább egyik félnek sem hiszek, egyik oldalon a kozmetikai gyártók, másik oldalon meg a prűd anyukák/tanárok szava áll.

úgyhogy nekem mind1, a lányok mielőtt használni kezdenék járjanak utána, hogy tényleg káros-e.

2014. jan. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!