Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mi legyen?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni 2 lánnyal... mindegyik nagyon megkedvelt. Egyik már szerintem elkönyvelte, hogy mi járni fogunk. Még bele is mentem volna talán... viszont ott a másik, aki szintén nagyon kedves és mindig íré s keres és kötődik hozzám akkor is ha nem írok neki. Messze lakik mindegyik, az első a legközelebbi. Tudnám őket szeretni.

Viszont közben véletlenül megismerkedtem egy 3. lánnyal aki nekem az ideálom. Nem láttam még, de a beszélgetéseink alapján belsőre nagyon-nagyon tetszik a felfogása és a gondolkodása. Ő lakik a legmesszebb. Viszont ő jön be a legjobban. Egy képet láttam róla, nekem tetszik. Akkor mist mi legyen :( Hogy jövök ki ebből úgy, hogy ne bántsak meg senkit. Ha egyikkel összejönnék, a másik kettő lehet megsértődne. Na és mi alapján válasszak? Ilyen még soha nem volt velem. Én komoly kapcsolatot szeretnék mindenképpen és tényleg a 3. a best of, biszont ő 400 km. Ami nem számítana ha tudnám biztosan, hogy ez később változni fog. Na mi legyen?

Hallgatom a zenét és azon gondolkodom, hogy ne b...szam el :)

2015. okt. 26. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt szeresd, aki téged szeret. A 400 km-est elfelejteni, hidd el, messziről minden szebbnek tűnik. Minél kissebb a távolság, annál jobb az esély valós kapcsolatra.
2015. okt. 26. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A helyedben egyszer találkoznék mind a hárommal, mert igazából csak személyesen lehet megismerni a másikat.

Valószínű, hogy akivel szakítasz, az rosszul fogja érezni magát, de ezt fel kell vállalnod. Ennél már csak akkor éreznék jobban magukat, ha nem szakítanál egyikkel sem.

2015. okt. 26. 22:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyik mindenképpen barátzónában marad, ezt megbeszéltük. Egy fokkal könnyebb :)
2015. okt. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!