Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi legyen? Bejön neki? 18l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Bejön neki? 18l

Figyelt kérdés

Tetszik egy velem egykorú srác. Még nem dumáltunk, de ma fura dolgot tapasztaltam. Suli után mentünk hazafelé. Nem együtt persze. Én a barátnőmmel, ő pedig az egyik évfolyamtársával. Szembe jött egy csaj, akit már előtte is láttam (reggelente suliba menet), hogy nézeget. Elég jó megfigyelő vagyok, meghát folyton szemmel tartom....

Ahogy elmentek egymás mellett, nagyon nézték egymást, aztán a srác megfordult utána, aztán meg a csaj is dettó, észrevették egymást, mármint hogy egymást után néztek...

Rossz jel ha így nézi? Mármint számomra?

A csaj pedig nem egy vézna kislány, bár szépnek szép... Úgy értem ez a srác olyan nagyon helyes, meg jól néz ki. A csajon meg van mit fogni. Én viszont vékony vagyok. Ez előnynek számít? Vagy egy szép pofi 'hasznosabb'?

Jaj, most olyan rossz. :/ Engem nem néz így...

2015. okt. 20. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha azon kívül, hogy csak úgy létezel nem lépsz többet, akkor ne számíts semmire.
2015. okt. 20. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Az, hogy egy haverjával megnéznek egy csajt nem jelent semmit. Lehet átfutott az agyán, hogy húú, meg tudnám pakolni, de ezek az ötletek amilyen gyorsan jönnek olyan gyorsan mennek is általában. Szerintem abba lesz szerelmes akit többet lát, még ha első látásra nem is tetszik meg neki, később lehet, hogy felfedez rajta valamit, ami nagyon megfogja.
2015. okt. 20. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Ez miért van a Felnőtt párkapcsolatokban?

Ez egy kislány féltékenykedése és nyálverése.

2015. okt. 20. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolat kategóriába ne írj ki ilyeneket kisanyám, ez óvodás színvonal.
2015. okt. 20. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!