Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Bejön neki? 18l
Tetszik egy velem egykorú srác. Még nem dumáltunk, de ma fura dolgot tapasztaltam. Suli után mentünk hazafelé. Nem együtt persze. Én a barátnőmmel, ő pedig az egyik évfolyamtársával. Szembe jött egy csaj, akit már előtte is láttam (reggelente suliba menet), hogy nézeget. Elég jó megfigyelő vagyok, meghát folyton szemmel tartom....
Ahogy elmentek egymás mellett, nagyon nézték egymást, aztán a srác megfordult utána, aztán meg a csaj is dettó, észrevették egymást, mármint hogy egymást után néztek...
Rossz jel ha így nézi? Mármint számomra?
A csaj pedig nem egy vézna kislány, bár szépnek szép... Úgy értem ez a srác olyan nagyon helyes, meg jól néz ki. A csajon meg van mit fogni. Én viszont vékony vagyok. Ez előnynek számít? Vagy egy szép pofi 'hasznosabb'?
Jaj, most olyan rossz. :/ Engem nem néz így...
Ez miért van a Felnőtt párkapcsolatokban?
Ez egy kislány féltékenykedése és nyálverése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!