Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony testalkatú, nem jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkatú, nem jóképű pasi vagyok. Milyen lányokkal érdemes kezdenem ilyen adottságokkal?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy a vékony testalkatú fiúk csak a molett, telt, duci csajoknak jönnek be.

Ültem a vonaton és arra gondoltam, hogy "milyen lányokkal KELLENE kezdenem?" erre leült az első, majd a második megállónál szemben velem két molett, husis csaj.

Ez vehetem jelnek?

2015. okt. 26. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Leginkáb semmilyenekkel. Tapasztalat.
2015. okt. 26. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

De a legfontosabbat nem írtad, hogy milyen magas vagy. Ugye tudod, hogy 173 centi alatt teljesen esélytelen vagy a kérdésben szereplő paraméterekkel egy valamire való csajnál. Ha pedig megütöd a 180 centit, akkor valamit nem csinálsz jól. Mert a nők ezeket nézik meg egy férfin a következő sorrendben: Magasság, lábhossz, testalkat, arc, haj.

Molett, ducis csajokat meg csak az nem tud felszedni, aki homokos vagy bűn ronda. A normális férfiak persze, hogy nem róluk álmodnak.

2015. okt. 26. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, te rémhülye vagy :D lábhossz?

Szerintem ilyen sorrenben nézik: arc (ez a legfontosabb), magasság-testalkat, önbizalom, valahol az utolsó helyen a sorban meg ott fityeg az értékrend meg az intelligencia.

Valamint az sem mindegy, hogy hogyan vagy vékony, sportosan/ szálkásan, vagy egyszerûen csak izomtalan vagy, mert lehet látni a különbséget. Az egyik legfontosabbat valóban nem írtad, hogy milyen magas vagy.

2015. okt. 29. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:

"Azt mondják, hogy a vékony testalkatú fiúk csak a molett, telt, duci csajoknak jönnek be."

És Te ilyen hülyeségeket be is veszel? Nem attól függ, hogy vlkinek mi tetszik, hogy ő milyen. Persze... például én sem akarom, hogy az első alkalommal, mikor rávetem magam a pasira akkor kettétörjön mint egy ropi és van egy tól-ig határ pl. nálam is, ami átlagban bejön.

Voltam már 64 kiló és voltam már 49 is. Jelenleg 53 vagyok. De ettől az, h mire bukom nem változott.

2015. okt. 29. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Saját szint elmélet? Sejtem mire gondolsz, de én nem vagyok a híve. Az kb annyi jelent, hogy elégedj meg azokkal a nőkkel akiknek te bejössz, de neked többnyire az a kategória nem tetszik.

Hidd el, nem érdemes lejjebb adni az igényeket, még akkor sem ha valaki úgymond nem jó pasi/nem jó nő (a többség szerint), mert ha nincs meg a vonzalom 2 ember között (külsőre nem tetszik), akkor nem fog működni a kapcsolat sem. Szóval értelme nincs belekezdeni és nyűglődni vele, erőltetni azt ami nem megy.

Én se vagyok jó nő külsőleg, de nem adtam lejjebb. Nem kötöttem össze az életem akárkivel, megvártam amíg én is megtetszem valakinek, aki tényleg külsőre is nagyon az esetem, és megérte, mert olyannal vagyok akit szeretek, ő viszontszeret, és a kémia is tökéletesen működik.

Amúgy 170 centi alatti férfi ismerőseimnek is van teljesen normális párja, szóval nem tudom mi ez a mánia itt, hogy az alacsony pasik nem találnak párt. Ha akarnak, és tesznek érte, akkor találnak.

2015. okt. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!