Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány akit az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akit az ilyen dolgok érdekelnek?

Figyelt kérdés
Műszaki dolgok (is) és nem színész, író vagy kozmetikus akar lenni. Akinek még számít ha egy fiú őszinte, tud kedves és előzékeny lenni, stb... most nem írom le a fél életem főleg az eleje a lényeg. Ja és még valami. Aki nem a bulikban, kocsmákban issza magát porrá szabad idejében hanem el tudja tölteni azt hasznosan is.
2015. okt. 25. 22:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Biztos vannak, de ha szerinted ezek az "átlagos" lányok, rohadtul el vagy tévedve...

remélem te is legalább így nézel ki hozzá...

2015. okt. 26. 00:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Már megint itt lyukadunk ki, hogy a kinézet. Pedig nem volt téma abszlút a kérdésnél. Miért akarjátok erre terelni a témát, mikor rohadtul nem ez a kérdés lényege. Van a földön 8 milliárd ember, kb. a fele nő. Most ide linkeljem be mindet aki tetszik? Ne hülyéskedjünk már. Beírtam a google-ba, hogy 21 year old girl és ezek is közte voltak. Aki ismer az tudja, hogy nálam nem a külső az első és igen, szerintem amiket linketlem az kb alap dolog. Miért szerintetek mitől nem az? Az egyik csajnak kicsit egyenesre van vágva a haja. Az már extra lenne? Szerintem egyik sincs agyon sminkelve mint ahogy manapság szokás, kistáska, magassarkú miniszoknya... aztán mehetünk plázázni, bevásárolni vagy az esti buliba. Lehet nem jól gondolom de amiket így 2 perc alatt linkeltem az a pár kép szerintem nem ilyen. Ha valakit érdekel, küldök privátban más képet akiről bővebben is tudok nyilatkozni és úgy reálisabb a dolog talán. Van szívem, tudok szeretni, őszinte vagyok, általában kedves. Mindegyik barátnőmön találhattam volna kifogást, hogy miért nem tetszik valami de nem egy részét szerettem hanem az egész embert. Aki ezt nem érti annak szerintem kár is ide írogatni, nekem nem kell bizonygatni, hogy te vagy én csúnya lennénk, mert nem érdekel most ez a rész. A külső is sokat elárul persze, de nem arra gondolok, hogy milyen boltban vásárolsz...
2015. okt. 26. 00:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezek szerint több barátnőd is volt már... ami meglepő, mert ilyen kérdést azok szoktak kiírni, akik kb ismerkednek a női nemmel.. ha az eddigi barátnőid ugyanebbe az "átlag" kategóriába estek, akkor no problem... nem a kinézet hanem az elvárások egyeztetése miatt (érdemes beírni a google-be azt hogy "average girl").

Mi a kérdés akkor? Eddigi tapasztalataid alapján nem létezik ilyen nő?

Egyébként ha műszaki érdeklődésből indulsz ki, akkor érdemes körbenézni az egyetemen, ilyen témájú előadásokon (mondjuk a műszaki elég tág fogalom...) ott legalább az érdeklődés része letudva, a többi meg kiderül beszélgetés közben.

2015. okt. 26. 01:01
 14/21 anonim válasza:
Ezek neked átlagos csajok?? Csupa csinibaba..
2015. okt. 26. 01:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Milyen szinten kell erteni a muszaki dolgokhoz?

Muszaki: gepek, info vagy mi?

Nem piszkalodasbol, csak kerdezem...

2015. okt. 26. 06:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Majd pont egy elbszott gyakoris kérdésre fognak ráizgulni a sunák. Te, randiguru!
2015. okt. 26. 07:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem oly mindegy, hogy hogy néz ki, ha szeretik egymást. Én, átlagos kinézetű férfiként ezt mondom, mert a legtöbb nő szóba se állna velem és csak a külsőm miatt esélyt ad, hogy megismerjen. Ezért inkább nem az olyan lányokat keresem akiket linkeltél, mert nagy valószínűséggel ők pont az ellentétei annak amit te keresel.
2015. okt. 26. 09:21
 18/21 anonim ***** válasza:
#10 kedves lányhoz képest elég hisztis vagy
2015. okt. 26. 11:29
 19/21 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen korrekt az összes kép. semmi extra nincs azokon a lányokon.

engem érdekelnek és értek is a műszaki dolgokhoz, ezt is tanulom, de van barátom.

mondjuk szerintem a hűségen és őszinteségen kívül semmit nem lehet elvárni a másiktól.

2015. okt. 26. 12:31
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 Utolsó mohikán :D
2015. okt. 26. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!