Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy apu nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy apu nem tudja elfogadni, hogy már nem vagyok kislány, és igen engem is érdekelnek a pasik?

Figyelt kérdés
Egyfolytaba szekál , h ugy nem beszéltél fiúkkal ,meg ugy nincs pasid ? -_- telefonom is elveszi ,es kutakodik benne , h kivel beszélek meg stb.... És van egy fiú akit én nagyon szeretek , meg ő is szeret engem. Nagyon sokat beszélgetünk ,ő szeretne járni velem , de én nem merek össze jonni :( apám ki is nyirna miatta ... Elegem van belőle :'( -_-"

2014. szept. 28. 11:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt hogy 15/L
2014. szept. 28. 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert ilyenek az apuk.

Féltenek és óvnának, de szerintem nem kell.

Majd tanulsz a hibákból ha tévednél, ha meg nem, akkor az apu sem tud megóvni, szerintem.

2014. szept. 28. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez az apák dolga. Az enyém is ilyen volt 17 évesen, mikor bejelentettem, hogy van egy fiú, aki nekem tetszik és bemutatnám neki. Idővel hozzászokik az új helyzethez.
2014. szept. 28. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Annyira tud idegesíteni , hogy mindenbe beleszól !! Multkor is elkezdi h ha ide pasit hozol az emeletrol repul le ! -_-
2014. szept. 28. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor vigyél fel egy pasit, akit nem szeretsz. Ő lerepül az emeletről, apád megy a sittre és utána már azt viszel fel, akit akarsz.
2014. szept. 28. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyvicc, utolso !! ;) :D
2014. szept. 28. 12:05
 7/10 PearlDiver ***** válasza:

Apud szerintem nagyon durva komplexusai miatt csinálja ezt. Hogy bántak vele az ő szülei? Volt valami trauma az életében? Anyuddal milyen a kapcsolata?

Javaslom, hogy keress neki valami jó könyvet a gyerek-szülő kapcsolat pszichológiájáról, már persze ha hajlandó olvasni.

2014. szept. 28. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes családból számrmazik !! Apukája (papa) amikor en szulettem meghalt ! De mamával joba vagyunk nagyon ! Anyuval is kiegyensulyozott kapcsolatuk van ! Es én sose adtam arra okot , hogy így viselkedjen ! Van egy bátyám őt teljesen szabadon engedi.
2014. szept. 28. 21:21
 9/10 PearlDiver ***** válasza:
Akkor lehet, hogy egyszerű túlféltésről van szó, nem akarja, hogy az ő kicsi lányát valaki elvegye tőle. Értesd meg vele, hogy ezzel éppenséggel tönkreteszi a kicsi lányát. Pszichológiai cikkek, könyvek tényleg segíthetnek ezt alátámasztani. Ha rendes ember, még kell hogy értse!
2014. szept. 29. 03:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Az lehet ! Köszönöm a válaszokat !
2014. szept. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!