Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 eves lanynak sosem volt parkapcsolata. Mit gondoltok? Gond van vele?
#3 hahaha, bezzeg a 30 éves szűz pasiknak meg pátyolgatni kell a lelkét, ugye? :D
Én 20 éves nő létemre csak egyszer voltam párkapcsolatban, a fiúk általában visszautasítottak csak. Aki nem, az meg csak szexet akart tőlem, amit meg én nem akarok kapcsolat nélkül.
Most akkor én is defektes vagyok, mert nem fekszem le mindenkivel? :D Vicc
Júniusban egyszer már kiírtad ezt a kérdést, igaz?
Ki ez a lány, hogy ennyire érdekel téged a válasz a kérdésre?
Amúgy nem hinném, hogy minden pasi menekülne egy ilyen lánytól.
Sziasztok!
Látom a kérdés már picit régebbi, viszont "feldobta" nekem a rendszer, ezért úgy gondoltam leírom a véleményem a dologról.:)
25 éves nőként én csak egy komoly párkapcsolatot tudok magam mögött (futó kalandot sajnos többet), ami 1,5 évig tartott. Utólag kiderült, ez sem volt komoly, hiszen akkor még mindig tartana, nemigaz?! Csinos, megnyerő embernek tartanak mások, mégsem volt olyan sok komoly kapcsolatom, pedig lett volna rá lehetőségem. Miért? Akivel az elején látod, hogy nincs jövője a dolognak azzal szerintem nem érdemes egymás idejét pazarolni. Ha nincs kémia, nem vonzó a számodra, vagy teljesen ellentétes a jövőképetek, akkor az egész energiapazarlás és egymás ámítása lenne. Vonzó alatt itt nem azt értem, hogy mindenkinek szupermodellként, vagy álompasiként kell kinéznie, csupán legyen valami benne, amivel totál elveszi az eszem!
Ha valakinek ennyi idősen nem volt még pasija, nem kell egyből azt feltételezni, hogy probléma van vele, nagyon sokan csak később találják meg a boldogságot! Nyilván vannak kivételek persze, de ahhoz, hogy valaki még csak randizni se randizzon, ahhoz nagyon zárkózottnak kell lenni, vagy esélytelen embernél próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!