Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik mit gondoltok rólam,19év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit gondoltok rólam,19éves NŐ vagyok, akiknek eddig soha nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés

0 tapasztalatom van pasikkal,és most ugye ha felvesznek egyetemre,félek ki fogok lógni a sorból,hogy nincs tapasztalatom.

(évekig voltam valakibe szerelmes,akiknek barátnője van,ezért nem is vettem észre más pasikat.és még most se hevertem ki őt teljesen.)

2012. júl. 11. 10:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 19 éves nő vagy akinek eddig nem volt kapcsolata.
2012. júl. 11. 10:46
 2/19 BlackSword ***** válasza:
100%
Pusztán azt, hogy rossz helyen keresgéltél... Vagy nem veszed észre a rendes srácokat...
2012. júl. 11. 10:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, minden OK. Ezt sosem késő elkezdeni. Nem fogsz sehonnan kilógni. Új társaság, új élethelyzet, nullárol kezdesz....

Nem rossz alaphelyzet ez...

2012. júl. 11. 10:49
 4/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha valakinek nincsen tapasztalata, nem nézem le őt.

20/F

5/19 A kérdező kommentje:

nem igen járok el itthonról,csak a tanulás volt eddig az életem,h egyetemre mehessek.

nem akarok 20 éves koromra is szűz lenni. eddig nem igen próbálkoztak nálam.

6/19 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Egyetemre ne úgy menj, hogy rágörcsölsz, hogy "mi lesz, ha nem illeszkedek be", mert akkor nem is fogsz beilleszkedni. Ők nem tudják, hogy nem volt még kapcsolatod, nem is kell világgá kürtölni. :)
2012. júl. 11. 10:50
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
No ha már csak szűk egy éved van akkor húzz bele, pl írj privit :D
2012. júl. 11. 10:50
 8/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya! 167cm 61 kg átlagos a testalkaaktom
2012. júl. 11. 10:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Szia! Szívesen megismerkednék veled, ha írnál magadról egy kicsit! (Privi)
2012. júl. 11. 10:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Világos!!! Mondom, hogy jó az alaphelyzet. Bekerülsz egy új társaságba, ahol mindenki új lesz mindenkinek ( szinte )... Ne csak a tanulással foglalkozz, kezdj el élni!!! Lazíts, legyenek barátnőid, barátaid, és engedd kicsit közelebb magadhoz a pasikat... És válogass közülük...
2012. júl. 11. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!