Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik mit gondoltok rólam,19év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit gondoltok rólam,19éves NŐ vagyok, akiknek eddig soha nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés

0 tapasztalatom van pasikkal,és most ugye ha felvesznek egyetemre,félek ki fogok lógni a sorból,hogy nincs tapasztalatom.

(évekig voltam valakibe szerelmes,akiknek barátnője van,ezért nem is vettem észre más pasikat.és még most se hevertem ki őt teljesen.)

2012. júl. 11. 10:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 11. 10:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Hajrá, fel a fejjel!!! :)
2012. júl. 11. 10:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a leírtak alapján nem vagy valami társasági lány, el kellene kezdened baráti körökbe járni, kezd el pl sprotolni valamit, nekem is onnan vannak a baráti köreim. Ne csak várj, hogy a szádba repüljön a sült galamb, mellesleg egy képpel sokat segítenél nekünk. Vagy egy kis leírással, hogy hogyan is nézel ki.
2012. júl. 11. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi gond.Nem attól leszel jó ember,hogy mikor veszíted el a szüzességedet.Nem ezért fognak megbecsülni sem.És nem az a legfontosabb az életben,hogy milyen vagy az ágyban.És sorolhatnám napestig,ha nem kellene elmennem dolgozni.
2012. júl. 11. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok én is, én csak abban reménykedem, hogy összejön ott egy olyan társaság, ahol lesz esélyem ismerkedni. 19/L
2012. júl. 11. 11:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem azon kívül nem sokat gondolhatunk rólad, hogy 19 éves vagy és nő és szingli.

Ha pedig eddig nem volt barátod, akkor nem volt. Majd lesz. Ez alapján nem lehet negatívan megítélni senkit se.

Az 1 jó pont lesz majd a barátodnál, hogy még nem volt senkid.

2012. júl. 11. 12:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Nincs ennek semmi jelentősége, rosszabb ember még nem vagy a többitől. Vannak akik kifejezetten örülnének egy ilyen lánynak, köztük én is :)
2012. júl. 11. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:

ah biztos aranyos vagy, csak ha vkinek nem jössz be vagy van bnője lépél tovább istenem... miért ilyen érzelmi-betegek a lányok? :/

f18

2012. júl. 11. 14:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Ne aggódj amiatt, hogy kilógnál, és ne is higgy majd mindent el a csoporttársaidnak, ha elkezdik mondani, hogy nekik mennyi 1 éjszakás kalandjuk volt, meg mennyi nővel/férfival voltak. lesznek olyanok akik próbálják majd jobbnak és tapasztaltabbnak feltűntetni magukat.

És még fiatal vagy, csupán 19 éves, egyáltalán nem késő még semmit se elkezdened, úgyhogy nem maradtál le semmiről.

Hidd el napjainkban inkább vonzó az ha egy lány/hölgy nem kavar fűvel-fával és nem az az érdeke, hogy mindegy kivel csak legyen valaki. 27/F

2012. júl. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!