Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondoltok rólam,19éves NŐ vagyok, akiknek eddig soha nem volt párkapcsolata?
0 tapasztalatom van pasikkal,és most ugye ha felvesznek egyetemre,félek ki fogok lógni a sorból,hogy nincs tapasztalatom.
(évekig voltam valakibe szerelmes,akiknek barátnője van,ezért nem is vettem észre más pasikat.és még most se hevertem ki őt teljesen.)
Szerintem azon kívül nem sokat gondolhatunk rólad, hogy 19 éves vagy és nő és szingli.
Ha pedig eddig nem volt barátod, akkor nem volt. Majd lesz. Ez alapján nem lehet negatívan megítélni senkit se.
Az 1 jó pont lesz majd a barátodnál, hogy még nem volt senkid.
ah biztos aranyos vagy, csak ha vkinek nem jössz be vagy van bnője lépél tovább istenem... miért ilyen érzelmi-betegek a lányok? :/
f18
Ne aggódj amiatt, hogy kilógnál, és ne is higgy majd mindent el a csoporttársaidnak, ha elkezdik mondani, hogy nekik mennyi 1 éjszakás kalandjuk volt, meg mennyi nővel/férfival voltak. lesznek olyanok akik próbálják majd jobbnak és tapasztaltabbnak feltűntetni magukat.
És még fiatal vagy, csupán 19 éves, egyáltalán nem késő még semmit se elkezdened, úgyhogy nem maradtál le semmiről.
Hidd el napjainkban inkább vonzó az ha egy lány/hölgy nem kavar fűvel-fával és nem az az érdeke, hogy mindegy kivel csak legyen valaki. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!