Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabishka kérdése:
Miért nincs olyan lány?
Figyelt kérdés
Kint dolgozom külföldön volt 3 rom táv kapcsolatom de nem jöttek össze mert 3-4 havonta tudok haza járni 2 hétre. De ki se akart jönni velem eggyik sem :/ 21/F2015. okt. 24. 23:35
1/4 anonim válasza:
Miért nem kint keresel magadnak valami nőt?
A kérdésre válaszolva: nem váltottál ki belőlük olyan vonzalmat és bizalmat, hogy itt tudják hagyni miattad az országot és az életüket. Ha megtetted volna, a világ végére is követnének. Így működnek a nők.
2/4 anonim válasza:
Miért nem ott keresel csajt magadnak?
Nem tudod a nyelvet, mi? :P
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a nyelvel van gond azzal hohy magyart akarok mert nem akarok életem végéig idegen országban robotolni
2015. okt. 24. 23:52
4/4 anonim válasza:
keress ra facen, biztos vannak a kornyekeden is magyar "csoportok", mint pl a Becsi tars, barat es kapcsolatkereso... en ott vagyok tag, es nagyon sok jo embert ismertem meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!