Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért van, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van, hogy az egyetemi évfolyamtársaim között a lányok 80%-nak van barátja, a fiúk 80%-nak viszont nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Ennek vajon mi lehet az oka?

2015. okt. 19. 10:47
 1/8 Noren1989 ***** válasza:

Pareto-elv ;)

26/F

2015. okt. 19. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Te melyik egyetemre jársz? :D
2015. okt. 19. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
nyilván olyanra, ahol sok a fiú a lányhoz képest :D
2015. okt. 19. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
30%

Ebben a korban a lányok értékesebbek. A fiúknak kell inkább erölködni, hogy legyen barátnőjük.

Gondolom ha majd 30 körüliek leszünk, egyetem után, jó állással, akkor fordul a dolog egy picit. De most ez van. :)

2015. okt. 19. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Talán mert a lányok válogatósabbak, de ugyanakkor a tartós kapcsolatot keresik.
2015. okt. 19. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a közhiedelemmel ellentétben, a lányok jobban vágynak egy normális tartós kapcsolatra, mint a fiúk ebben a korban.

Egy olyan egyetemre jártam ahol a 80% lány volt, és a döntő többségnek (sok emberrel jóban voltam) volt barátja az első félévtől kezdve, egészen a diploma szerzésig ugyanaz ráadásul. A fiúk népszerűek voltak, még a kevésbé jó pasik is, a létszámuk miatt, és ők úgy érezték most kell kiélniük magukat. Egy két srácnak volt csak barátnője, az sem feltétlenül komoly.

2015. okt. 19. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokkal több nő van mint férfi 1 férfire kb 3-4 nő jutna de 10 nőből talán egy szép és ugyebár mindenkinek a szép kell.Szóval kb szerintem 1 nőre jut 30 férfi.A csúnya palik meg nem kelenek senkinek azért nincs nőjük vagy melegek vagy nem akarnak nőt.
2015. okt. 20. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Az h az esetek nagy %-ban a nők kérnek fel kapcsoltra pasit nem fordítva. Tehát egy srác ha nem talál olyan nőt akinek szimpi akkor így járt.

Egy nő viszont bőven válogathat. A 80% is mutatja h van kiből.

2015. okt. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!