Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van, hogy az egyetemi évfolyamtársaim között a lányok 80%-nak van barátja, a fiúk 80%-nak viszont nincs barátnője?
Ebben a korban a lányok értékesebbek. A fiúknak kell inkább erölködni, hogy legyen barátnőjük.
Gondolom ha majd 30 körüliek leszünk, egyetem után, jó állással, akkor fordul a dolog egy picit. De most ez van. :)
Mert a közhiedelemmel ellentétben, a lányok jobban vágynak egy normális tartós kapcsolatra, mint a fiúk ebben a korban.
Egy olyan egyetemre jártam ahol a 80% lány volt, és a döntő többségnek (sok emberrel jóban voltam) volt barátja az első félévtől kezdve, egészen a diploma szerzésig ugyanaz ráadásul. A fiúk népszerűek voltak, még a kevésbé jó pasik is, a létszámuk miatt, és ők úgy érezték most kell kiélniük magukat. Egy két srácnak volt csak barátnője, az sem feltétlenül komoly.
Az h az esetek nagy %-ban a nők kérnek fel kapcsoltra pasit nem fordítva. Tehát egy srác ha nem talál olyan nőt akinek szimpi akkor így járt.
Egy nő viszont bőven válogathat. A 80% is mutatja h van kiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!