Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne arról akivel randiztatok, hogy van neki barátnője?
Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást,de nem tudtam róla hogy van neki valakije,és akiket kérdeztem,azok sem tudták. 2015. szept. 18. 20:44
1/5 anonim válasza:
Mégis mit? Ha neked nem egyértelmű, akkor van egy elképzelésem rólad.
2/5 opened paradise válasza:
Az lenne az én formám...
Amúgy elköszönnék.
3/5 anonim válasza:
Semmit, megköszönném a lehetőséget, és megszakítanám vele a kapcsolatot.
4/5 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nem osztozok, szóval ha engem akar, ne legyen neki más.
5/5 anonim válasza:
Hajaj!
Hát megköszönném a sok együtt eltöltött időt, és az illetőt örökre feltennémöa képzeletbeli tiltól istámra. Mondom ezt 24 éves férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!