Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jönnek be az izmos pasik?
Mindegyik azt mondja, hogy túl vagyok gyúrva, inkább az átlagos, vagy pocakos, esetleg vékony srácokat választja. Persze a plázasunák tapadnak rám, de én most a normális áltlagos csajokra gondolok.
7. éve testépítek, természetesen naturálban (magyarul szteroidmentesen), grammra belôtt étrenddel. A testzsírszázalékom 9 körül mozog, romszálkás vagyok, 6 kocka... 184 cm 88 kg...
Ennyire baj, hogy törôdök magammal? Ez már visszataszító?
29/ f
10:
Járj el terápiára, de komolyan...
"Heti 4x járok edzeni, szerintem ennyit minden embernek kéne sportolni."
Hihi, vicces, akkor én többet sportolok nálad. De ne háborodj fel, kérdeztél, én meg elmondtam a hármas válaszban, miért nem vonz egy testépítős pasi. Meg nekem igazából az egész testépítéssel az a bajom, hogy kizárólag önmagáért való dolog. Mármint hogy semmi plusz képességet nem ad, nem lesz tőle harmonikus a mozgásod, nem fejleszti a testtudatosságot, egy dologra megy: kinézetre, tömegre, méretre.
Ráadásul, pont letojom, mennyi a testzsírszázaléka a pasinak, ha elvisz színházba, hajnalig lehet vele beszélgetni sok évi együttlét után is, tud a művészetről, tudományról új dolgokat mondani nekem, figyelmes, vannak közös céljaink és vágyaink stb. stb. Nyilván mindez elképzelhető egy testépítős pasiról is, de pont nem akadtam bele ilyenbe.
rakj egymás mellé egy nagy gyurmát és egy ilyen gizdán izmosat. A gizdán izmost viszi majd el az összes csajt.
Pedig a 10-esnek igaza van.
Ha alacsony vagy és olyan kis zömöken izmos, kis dücskő alkatú, az nem szép, és nem is szimpatikus. Nekem csak akkor tetszik az izom, ha egy nyúlánk pasin van szép egyenletesen, arányosan elosztva, sehol nem eltúlozva. Akkor a legszebb, ha természetes hatású. Ha már ilyen felfújt gumis hatású, az röhejes. Egy kis zömök testen az izom nem természetes. A sportoló srácok izmai tetszenek,a gyúrósoké nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!