Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jönnek be az izmos pasik?
Mindegyik azt mondja, hogy túl vagyok gyúrva, inkább az átlagos, vagy pocakos, esetleg vékony srácokat választja. Persze a plázasunák tapadnak rám, de én most a normális áltlagos csajokra gondolok.
7. éve testépítek, természetesen naturálban (magyarul szteroidmentesen), grammra belôtt étrenddel. A testzsírszázalékom 9 körül mozog, romszálkás vagyok, 6 kocka... 184 cm 88 kg...
Ennyire baj, hogy törôdök magammal? Ez már visszataszító?
29/ f
"Ennyire baj, hogy törôdök magammal? Ez már visszataszító?"
Nem feltétlen, de nehezen tudnám elképzelni az életem egy olyan pasival, aki minden áldott nap grammra belőtt kajákat fogyaszt. Oké, én is vigyázok az alakomra, karban tartom a testem, büszke is vagyok rá, de ez a leírás nekem azt sugallja, hogy a napjaid jobbára akörül forognak, hogy mit eszel és mennyit edzel. És egyfelől becsülöm meg csodálom a kitartásod, de ezzel gyakran együtt jár némi szellemi beszűkülés, meg merev gondolkodás - nincs spontán program, nincs lazítás, nincs egy "ugorjunk be egy jóízűt enni csak úgy"...
Kinézetre meg... hát volt már szétgyúrt pasim, és nem tetszett a tapintása. Hiába néz ki jól a dagadó izom, egyszerűen nekem "gumiszerű" volt. Sokkal jobban vonzanak pl. az úszók vagy más "funkcionális" sporttal elért testalkatok.
Tisztázzunk vmit. Én is ember vagyok. Én is szórakozom, járok moziba, eszem finomakat (heti 1 csalónap). 22 évesen el voltam hízva, nagyjából ugyanennyi kiló voltam, csak zsírban, 0 izommal. Heti 4x járok edzeni, szerintem ennyit minden embernek kéne sportolni.
Nem egy önimádó, pózolós fåszkalap vagyok, csak szeretek izmos lenni.
És a többi kondissal ellentétben én nem nézem le az átlagos testalkatú, vagy sovány embereket, sôt, még a dagikat sem, ha nekik az jó, egészségükre, nekem meg így jó.
Ne haragudj, nem tudom az általad leírt paraméterek mit takarnak, annyira nem is fontos. A profi testépítőknek (mind mondjuk anno Schwarzenegger volt) irreális szerintem a testfelépítésük, inkább néznek ki felfújt Michelin babának, aránytalanul kicsi a fejük a testükhöz képest, az erek majd kirobbannak a karjukból... És akkor a narancssárgás barnítókrémet még meg se említettem, hát ezek számomra nem vonzóak.
Amúgy meg senki se tudja, hogy milyen a személyiséged., mert ugye az se mindegy. De ha nagyon fel vannak fújva az izmaid téged is beraknak abba a kategóriába, hogy el vagy szállva magadtól és csak mutogatóba kell melléd nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!