Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen pasikat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak ilyen pasik vonzanak, de társkeresőn alig vannak ilyen pasik, buliban meg inkább csak girnyó vagy kövér pasikat látni.
2015. okt. 23. 16:23
1/17 anonim válasza:
Ha eddig nem találtál...valószínű veled van a gond. Vízilabdás csapatok körül ólálkodj ha ilyen srácokat keresel.
2/17 anonim válasza:
Te kis poenos. Ezt a kerdest csak azert irtad ki, hogy jojjenek az osszetort szivu palik. Brafo kecifei, lodd fejbe magad egy tankkal
3/17 anonim válasza:
A dél-amerikai szappanoperákban.
5/17 anonim válasza:
Valami meleg éghajlatú helyet keress, mert a félmeztlen pasik nem járkálnak hidegben.
6/17 anonim válasza:
Gratulálok, megnyerted a "Világ Legfelszínesebb Nője" díjat! Mire költöd majd a nyereményt?
7/17 anonim válasza:
Egy év és ilyen fizikumom lesz vagy jobb
9/17 anonim válasza:
És te olyan nőnek tartod magad,hogy jó lennél náluk?
10/17 anonim válasza:
Nem akarom dicsérni magam, sem felvágni, de ennél a srácnál én jobb vagyok. Arcra helyesebb vagyok és a testem is jobb, szélesebb váll, kidolgozottabb test... (25/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!