Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el újra?
Van egy lány akit 6hónapja elhívtam randira, de viisszautasított. Rá 1hónappal egy másik sráccal ment el, de végül megszakadt a ,,kapcsolatuk", pedig a lánynak bejött/jön.
Én azóta is mindennap rá gondolok, és elkezdtem edzeni, hozzá hasonló stílusban öltözködni.
1hét múlva egy közös szülinapi bulin fogok vele találkozni, de ott lesz az a srác is akivel elment randizni.
Hogyan hívhatnám el újra? Hogyan ,,kerekedhetnék felül" a másik srácon, ha újra bepróbálkozna nála?
A lány visszafogott, igényes, művelt, és még nem volt barátja.(nekem sem volt, ezért tapasztalatlan vagyok és nem tudok olvasni a ,,jelekből" sem.)
Valószínűleg nem tudnék vele kettesben beszélni, meg amúgy sem egy romantikus fajta, szóval az ilyen fröcsögős, sírós dumák nem jönnének be neki.
21F 20L
mutasd meg h férfi vagy!
kissé alázd be de ne látványosan flörtölj valakivel az orra előtt :D
akkor felfigyel majd rád ha nem akkor semmi sincs benne ami motiválná h keressen
Miért nem tudnál vele kettesben beszélgetni?
Ha egyszer visszautasított, annak oka van. Kérdezd meg tőle mi az. Ha nem jössz be neki, akkor ha fejtetőre állsz, se lesz jobb. Ne akarj másokon felülkerekedni. Csak légy önmagad. Nem fröcsögős, sírós duma kell. Őszinte megnyilvánulás. Ne akarj más lenni, mint amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!