Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszem el, hogy bejövök neki (k), miért keresem a kifogásokat, hogy tuti nem is vagyok az esete? 22l

Figyelt kérdés

Olyan srácokról van szó, akik normál testalkatúak, vékonyak, jókiállásúak.

Én viszont teltebb vagyok. Sokan megnéznek, de amikor egy olyan pasi teszi sokszor, aki számomra is szimpatikus, nagyon zavarba jövök. Arra gondolok, hogy egy ilyen jópasi tuti nem akar semmit, tuti a nádszál csajokra bukik. Arcra szépnek tartanak, de én igencsak kritikus vagyok önmagammal szemben. Ha rendre elbámul is rajtam egy adott srác azt gondolom, úgyse akar semmit...

2015. okt. 22. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Most majd kapsz pár olyan "választ", amiben elmondják hogy nem mindenki bukik a nádszálakra. Elolvasod és nem változik semmi, ugyanúgy nem fogod elhinni.
2015. okt. 22. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogyj le!

Viszlát!!

2015. okt. 22. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Muti hogy nézel ki. Hátha kiég a retinám a szépségedtől. :D
2015. okt. 22. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem én rinyáltam azon hogy kővér vagyok! Egyébként meg van rajtam túl suly, bőven, mostanság kezdtem futni, focizni, hát ha így jobban bejövök a csajoknak.(de lehet hogy nem:) Te viszont itt rinyálsz ahelyett hogy a bámulos kanra moccanál.
2015. okt. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!