Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van több férfi a társkereső oldalakon, mert a férfiak pár mellett is felmennek ilyen oldalakra, de a nők nem?
5. De nézd meg mennyi összességében a női többlet fél millió nőnek kell egyedül élnie, sokkal rosszabb a helyzetük, jóval több egyedülálló nő van mint férfi.
Szerinted az a sok idős özvegy nő olyan boldog hogy férje meghalt és egyedül él..hát nem..nagyon nem lennék nő. Sokkal jobb arány a 50 ezer a fél millióhoz képest.
#10es igazat mond, pl én is nézelődöm, reggeli matyihoz csajokra...Amelyik ír, kb annak sem válaszolok, nehogy azt gondolják, h kellenek. Természetesen nem a PÁRTALÁLÁS fület jelöltem be célnak az oldalon. ;)
26/F
13-as Kérdező.
Igen de 60 év felett van az az állapot amiről Te beszélsz,az emberek hány százaléka megy fel társkeresőre a 60 év felettiek közül? Ezt mondd akkor meg :)
Na ugye... :)
Ja igen,valaki említette itt előttem,hogy a női igényeknek manapság hány férfi felel meg... Hát tudok róla mesélni sokat,mármint saját tapasztalatokat.
Nem fogok sokat részletezni,de a lényeg:
Ez egy külföldi felmérés volt,amely során azt vizsgálták meg,hogy a nők és a férfiak mit gondolnak a másikról ismeretlenül,és úgy hogy csak az ellenkező nemből kapnak képeket az arcról.
A felmérés végeredménye:
A nők a férfiak 80%-át átlagon alulinak mondták.
15% volt az átlagos
5% volt az átlag feletti.
Fordított esetben:
A férfiak a nők 20%-át tartották átlagon alulinak.
50%-át átlagosnak.
és 30% volt az átlag feletti kategória.
Szerintem ezek mindent elárulnak,nem kell hozzá magyarázni,mennyire el vannak szállva a mai nők az igényeikkel.
Ja és azt is említette valaki,hogy ezek a férfiak közül nem találtak nőt még.
Na akkor saját példát hozok fel csak hogy érezd:
Idáig engem soha egyetlen nő sem vett igazán figyelembe,levegőnek néztek,visszautasítottak,kinevettek,megaláztak.
És nem a legszebb nőkről beszélek,mert én tudom hogy náluk nem lenne esélyem,ezért teljesen átlagos kinézetűeknél próbálkoztam nagyon sok éven keresztül.
Na most idáig 24 éven keresztül,magasról tettek rám a nők.Mennyi az esély rá,hogy ezek után lesz bármi is? Igen,tudom hogy nem sok.
De a kérdés is felmerül itt bennem,hogyha mégis talán sikerülne valami egy nővel,mondjuk pár év múlva,akkor a kérdés az,hogy idáig miért nem kellettél neki/nekik(mármint a nőknek) és miért pont akkor lett olyan,akinek hirtelen már kellenél?!
30 év után mondjuk?!
Ez egy nagyon álszent viselkedés,és mód.Sokat terjeng ez amúgy,hallom több helyről is.Hogy bizony a nők többsége,mikor kicsapongta magát,és már majd meg akar állapodni valakivel,akkor majd talán szóba jöhet már nekik,egy rendesebb,kedvesebb férfi is,addig meg emberszámba sem vették azokat a férfiakat előtte...
24/F
Igen de 60 év felett van az az állapot amiről Te beszélsz,az emberek hány százaléka megy fel társkeresőre a 60 év felettiek közül? Ezt mondd akkor meg :)
Társkeresőre nem megy fel, mert még az internetet sem ismeri, de attól még ugyanúgy szenvednek mint te, csak ők jobban, mert meghalt a párjuk legtöbbször és ezekből a nőkből jóval több van.
Egy dolgot vegyetek figyelembe: összejönni valakivel és párkapcsolatba kerülni két külön dolog.
Az első sokkal könnyebben megy a nőknek(ha nem rondák), mert egyszerűen fel kell tálalni a szexet.
Utána ebből párkapcsolatot csinálni, méghozzá olyat, ahol egyenlők a fele, na az már bravúros dolog.
Ugyanezt másik oldalról is nézheted: ha férfi vagy és lefekszik veled egy csaj, erősen számíthatsz rá, hogy akar kapcsolatot is, de ha nő vagy és megdugnak, még pont ugyanannyira nem tudhatod a másik szándékait, mint dugás előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!