Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezték tőlem, hogy lehet ismerkedni hát, ha a net kizárva?
Figyelt kérdés
Most ez amúgy komoly?? Ennyire csak neten bírják elképzelni az életüket emberek? Láttam már felnőtt embereket kapcsolatban állni úgy facebookon, hogy soha nem is találkoztak. ez lesz a trend?2015. okt. 21. 10:23
1/3 anonim válasza:
Ez egy társadalmi probléma, amit elsősorban a média kreált. Röviden, mert most nem akarok hosszas magyarázásba belemenni, az emberek már nem igazán szeretnek szemtől-szembe megnyílni egymásnak, mivel nagyon sokan nagyon felszínes gondolkodással bírnak, és emiatt az emberek többségének egy csomó csalódáson, visszautasításon kell keresztülmennie, mígnem talál magának egy igazán hozzáillő párt. Neten nem fáj annyira.
2/3 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek szerint az ostobák szerint mondjuk 2000-2005 előtt, amíg nem volt tömegesen internet mindenkinek az országban, hogy ismerkedtek az emberek egymással előtte pár ezer, pár tízezer évig :)
3/3 anonim válasza:
Az internetes ismerkedés egy lehetőség, lehet élni vele, de nem kötelező. Szerintem érdemes megragadni minden lehetőséget. De ezt mindenki el tudja dönteni magának.
Viszont én ismerkedésről beszélek, ahol egy idő után személyes kontakt is van. Végül is ez a lényege. Ha nem jön össze a találka, akkor semmi értelme az egésznek. Végtére is azért keres az ember társat, hogy vele kösse össze az életét. Ez csak online nem működik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!