Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnének a nők egy dadogós, gyorsan beszélős pasival?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 13:43
3/12 anonim válasza:
Exem is dadogott, nem zavart. 20 N
4/12 anonim válasza:
Van, aki igen, van, aki nem. Ha mozgássérülttel boldog voltam, nem hiszem, hogy a dadogás visszatartana. De már nem keresek partnert. Abban viszont biztos vagyok, hogy más is gondolkodik még a világon úgy, ahogy én.
6/12 anonim válasza:
Dadogós is és gyorsan is beszél? Hogy lehet azt érteni?
7/12 anonim válasza:
Gondolom eleinte nehéz lenne megérteni amit mond, de idővel kialakulna.
Engem nem zavarna, ha cserébe ő álmaim férfija, vagyis nem csak megszerezni tud hanem meg is tartani, figyelmes, kedves, lehet vele közös programokat szervezni, kommunikálni, stb. nekem ezekért cserébe egy kis beszédhiba nem számítana az tuti.
8/12 anonim válasza:
:)
El sem hinnéd mennyi beszédhibás ember tört előre az életben. Attkinson úr vagy Scatman...
Itt egy kis vidító: [link]
9/12 anonim válasza:
Scatman egy jelenség, de attól még nem sokat lehet érteni a nyelvtörő zeneszövegeiből. :-)
10/12 anonim válasza:
Meghozzá szándékosan :) De mikor szöveget énekel, azt én jobban értem mint más amerikai/angol emberek dalszövegeit, mert szépen ejti ki a szavakat. Bár ez nehéz volt neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!