Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott átlag alatti szingli pasik ti mióta próbálkoztok társat találni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 21:08
11/19 anonim válasza:
én nem vagyok ocsmány csak alacsony azt meg nem kedvelik a "nők" mert hogy veszek fel magassarkút? meg nem tudsz megvédeni...... kamú szőveg..
12/19 anonim válasza:
14 éves koromtól 28 éves koromig próbálkoztam, onnantól elegem lett ebből az egészből. Ló.asz az egész, ha nem születik jó képűnek az ember, akkor már csak egy szimpla találkozásért is jóformán vért kell izzadnia. Aztán végig hallgathatja a lekoptató szövegek egyikét. Kösz, de nem!
13/19 anonim válasza:
2 hónapja. Előtte volt egy kapcsolatom 1,5 évig. Ő volt az első. Most kezdődik minden elölről :D
14/19 anonim válasza:
Én jól nézek ki,de nem akar összejönni.
15/19 anonim válasza:
Nem mondanak csúnyának, átlag alatt sem vagyok szerintem, de ÉVEK ÓTA!
:) :) :)
40f.
16/19 anonim válasza:
1565 óta... Duncan MacLeod a MacLeod klánból
Igazából csak 5 éve, de 450-nek érzem.
17/19 anonim válasza:
Elég régota :/
Már ott tartok nem kell senki.
(Pedig most lehetne valami).
Nöj ugy hülyék ahogy vannak. Ez tény. Ha lenne valakim akkor is ezt mondanám
18/19 anonim válasza:
A legelső próbálkozásom 16 évesen volt. Szimplán megkérdeztem, hogy lenne-e kedvem eljönni valahova velem kettesben. A válaszul kapott 4 tőmondat ("Én? Veled? Kettesben? Soha!") előrevetítette a sorsomat a nők terén. Barátkozni nem esik nehezemre nőkkel, több lány barátom is volt, akik kerek perec megmondták, hogy fel kellene adnom, hogy legyen barátnőm, hiszen a külsőm miatt egy lánynak sem fogok kelleni. Eddig igaznak bizonyult. Most 29 vagyok, tehát 13 éve próbálok találni egy olyan lányt, aki a külsőm ellenére esélyt ad nekem.
19/19 anonim válasza:
Gyerekek meg vagy döbbenve! Jók a válaszok és úgy érzem mindenki egészen jól viseli. Egyébként sorstárs vagyok. 27 vagyok és megmondom őszintén, hogy már nem is vágyom arra hogy másoknak megfeleljek. Voltak apróbb discos élmények, 1-2 barátnő, de úgy istenigazából komoly hosszú távú soha. A lényeg és most figyeljen mindenki, nagy igazságot mondok: Jól nézel ki? lesz nőd. Csúnya vagy? legyen pénzed. Ennyi. Egy süket duma az összes többi. Teljesen mindegy milyen a dumád, tök mindegy milyen ember vagy, jól nézel ki vagy nem. Külső megfog, belső megtart. Örülök hogy sokan tisztán látják a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!