Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy sohasem lesz barátnőm? 21/F
Nagyon sokáig kitartóan próbálkoztam, személyesen és interneten egyaránt. Több száz (az is lehet, hogy már ezer) ismerkedést kezdeményeztem már, de egyikből sem lett semmi komoly. Nagy ritkán egy-egy randi, vagy szolidabb találka összejött, de semmi olyasmi, ami egy komoly párkapcsolat kialakulásához vezetett volna.
A külsőmet átlagosnak tartom, nem vagyok egy Adonisz, de úgy érzem, komoly gond nincs velem. Az ismerkedéseim során is többen mondták, hogy jól nézek ki, helyes vagyok stb. A stílusomat is próbáltam váltogatni alkalmanként. Az esetek túlnyomó többségében a saját stílusomat nyomtam, különösebb taktikázás nélkül, ami nagyjából annyit tesz, hogy elég kedves és tisztelettudó vagyok (sokan emiatt csak a barátzónában tudtak elhelyezni). Volt, hogy bunkóbb, flegmább stílusban próbáltam ismerkedni, de azt nem tudom hitelesen előadni, meg amúgy is, egy idő után biztosan kiütközött volna, hogy az a fajta srác nem én vagyok.
A legkülönfélébb okoknál fogva utasítottak el: egyeseknek a kinézetem nem tetszett, volt aki azt mondta, hogy túlzottan kedves vagyok, megint mások nyomulósnak tartottak, szóval ezért sem tudtam semmi megoldást kieszelni, mert mindig mindenkinél más volt a probléma. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de az a tény, hogy ennyi kezdeményezés során SENKINEK sem kellettem, az elfogadás és a beletörődés fázisához vezet lassan.
Ne erőlködj annyira, akkor majd összejön amikor nem is számítasz rá! Találd meg Önmagad, és légy önmagad, ne görcsölj, még egyáltalán nem maradtál le semmiről, szerintem kicsit éretlen vagy még és azért utasítottak el. Nagy butaság ilyet mondani, hogy "21 éves korodig nem találtál komoly barátnőt akkor nem is fogsz".
Inkább légy kedves és tisztelettudó, a flegmát a buta és flegma nők kedvelik, ha jól sejtem te inkább kedves, melegszívű lányt szeretnél barátnőnek.
Legrosszabb esetben a tapasztalatok által elfogadod és beletörődsz,én is ebben a helyzetben vagyok és voltam is,de én már feladtam teljesen,és kezdem szépen lassan elfogadni és beletörődni a dologba... :/
24/F
#14: Az idő során rájöttem, hogy a lányok "kiszagolják", ha a pasi nem önmagát adja. Egy bizonyos szakasz eltelte után már le is szoktam erről a stílusváltásról. Úgy gondolom, hogy inkább legyek egyedül, de önmagamként, mint egy olyan párkapcsolatban, ahol a lány egy más személyiségbe szeretett bele, nem önmagamba.
Pedig hidd el, ezek a számok tényleges adatok. Azt hittem, hogy idővel a nagy számok törvénye alapján egyszer úgyis "horogra akad" valaki, de nem így lett. És szerintem nem vagyok ijesztő, sem béna a lányokkal. Tudok velük beszélgetni, maximum nem tudom első ízben annyira levetkőzni a gátlásaimat, ami adhat némi bizonytalanságot sugalló kiállást. Az igényeim sincsenek az egekben. Fontos, hogy a kiszemeltem számomra vonzó legyen, de ez közel sem csak a "10/10-es" kategóriát jelenti. Én is igyekszem ápoltan, igényesen megjelenni, amikor csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!